Închide meniul

Încă o lovitură pentru Sorana Cîrstea la două zile după strigătul de disperare din Cehia

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2020, 14:30

Reclamă
Încă o lovitură pentru Sorana Cîrstea la două zile după strigătul de disperare din Cehia

ProfimediaImages

Sorana Cîrstea, învinsă la Ostrava

Sorana a pierdut în faţa ibericei Paula Badosa, favorită 7, după numai o oră şi 19 minute. Scorul a fost 6-3, 6-3 pentru sportiva de pe locul 69 WTA. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Strigătul de disperare al Soranei Cîrstea

Sorana Cîrstea a fost închisă într-o cameră de hotel pentru mai mult de 25 de ore după ce a ajuns în Cehia. Ea a fost testată din nou, chiar dacă o făcuse şi la plecarea din ţară. 

Românca a apelat la Twitter pentru a cere lămuriri organizatorilor turneului după ce 25 de ore rezultatul testului nu sosise. 

”De peste 25 de ore stau în cameră și aștept rezultatul testului COVID-19. Îmi puteți spune, vă rog, ce se întâmplă? Aparent, nimeni nu știe nimic, indiferent pe cine aș întreba. Mulțumesc!", a postat sportiva, în mod clar iritată.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și