Închide meniul

Sorana Cîrstea trăieşte un chin la New York din cauza restricţiilor. "Nu mi-e frică de virusul în sine!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 septembrie 2020, 9:25

Sorana Cîrstea trăieşte un chin la New York din cauza restricţiilor. "Nu mi-e frică de virusul în sine!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Sorana Cîrstea, detalii de la US Open

Virusul Covid-19 i-a speriat pe organizatorii de la US Open, care au luat decizii considerate severe de jucători. Aceştia nu au voie să iasă nici în parcarea hotelului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, detalii despre situţia de la US Open

"Mi-e destul de greu, mai ales că eu nu sunt o persoană sociabilă. Nu mi-e frică de virusul în sine, mi-e frică să nu îl iau şi să mai stau două săptămâni pe aici. Mi-am petrecut timpul în cameră, în autobuz şi la bază. 

Am încercat să păstrez o distanţă decentă faţă de toată lumea. Am respectat toate regulile. Prima săptămână a fost ok, apoi, următoarele zile, e din ce în ce mai greu, dar ne adaptăm la noua situaţie. Cred că trebuie să relaxăm puţin condiţiile, e greu să jucăm săptămână de săptămână în condiţiile astea. 

Suntem foarte izolaţi. Nu avem voie să dăm o tură prin afara hotelului, prin parcare. E greu pentru mine, sunt de două săptămâni aici, dar prefer să fac asta decât să mai stau 5 luni acasă. 

Prefer să joc. Sper să începem să relaxăm şi să putem ajunge la o normalitate, atât cât se poate în condiţiile actuale. E greu să stăm non-stop în camere. Nu putem face nimic, în afară să ne antrenăm", a spus Sorana Cîrstea, pentru eurosport.ro.  

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și