Închide meniul

Sorana Cîrstea trăieşte un chin la New York din cauza restricţiilor. "Nu mi-e frică de virusul în sine!"

Antena Sport Publicat: 2 septembrie 2020, 9:25

Sorana Cîrstea trăieşte un chin la New York din cauza restricţiilor. "Nu mi-e frică de virusul în sine!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Sorana Cîrstea, detalii de la US Open

  • Sorana Cîrstea e în turul secund la US Open
  • Românca a trecut în primul tur de Christina McHale (6-4, 7-5)

Virusul Covid-19 i-a speriat pe organizatorii de la US Open, care au luat decizii considerate severe de jucători. Aceştia nu au voie să iasă nici în parcarea hotelului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, detalii despre situţia de la US Open

"Mi-e destul de greu, mai ales că eu nu sunt o persoană sociabilă. Nu mi-e frică de virusul în sine, mi-e frică să nu îl iau şi să mai stau două săptămâni pe aici. Mi-am petrecut timpul în cameră, în autobuz şi la bază. 

Am încercat să păstrez o distanţă decentă faţă de toată lumea. Am respectat toate regulile. Prima săptămână a fost ok, apoi, următoarele zile, e din ce în ce mai greu, dar ne adaptăm la noua situaţie. Cred că trebuie să relaxăm puţin condiţiile, e greu să jucăm săptămână de săptămână în condiţiile astea. 

Reclamă

Suntem foarte izolaţi. Nu avem voie să dăm o tură prin afara hotelului, prin parcare. E greu pentru mine, sunt de două săptămâni aici, dar prefer să fac asta decât să mai stau 5 luni acasă. 

Prefer să joc. Sper să începem să relaxăm şi să putem ajunge la o normalitate, atât cât se poate în condiţiile actuale. E greu să stăm non-stop în camere. Nu putem face nimic, în afară să ne antrenăm", a spus Sorana Cîrstea, pentru eurosport.ro.  

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami
Tenis • 25 mart., 8:43
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: „A intervenit de două ori!”
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami
Tenis • 24 mart., 21:37
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami. La ce s-a gândit când a fost condusă cu 3-0 în primul set