Închide meniul

Mesajul organizatorilor turneului de la Palermo pentru Simona Halep: "Uşile vor rămâne deschise până în ultimul moment"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2020, 5:32

Mesajul organizatorilor turneului de la Palermo pentru Simona Halep: "Uşile vor rămâne deschise până în ultimul moment"

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep ar putea juca la turneul de la Palermo

Organizatorii au anunţat că o aşteaptă cu braţele deschise pe marea noastră campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suntem fericiți de interesul arătat de Simona Halep pentru Palermo Ladies Open și o așteptăm în august pentru o ediție istorică. Suntem în contact de ceva vreme cu managerul Simonei, iar în ultimele zile am vorbit despre o posibilă prezență la Palermo a uneia dintre cele mai puternice tenismene din circuitul WTA.

Cu participarea sa, turneul și-ar crește nivelul! Ușile vor rămâne deschise pentru Halep până în ultimul moment”, a spus Oliviero Palma, directorul turneului, potrivit Palermo Today.

Turneul de la Palermo este dotat cu premii de 250.000 de euro. 

Simona Halep: "Sper să încep cu turneul de la Palermo"

"S-a schimbat viaţa mea. Totul e diferit. Faptul că nu mai călătoresc a fost şi un lucru bun, pentru că m-am odihnit foarte mult, mi-am dorit acest lucru. E greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători în linişte şi fără teamă, pentru că este un pic îngrijorător. Nu am luat încă o decizie clară, dar eu sper să încep cu Palermo", a declarat Simona Halep, la sosirea la Cluj.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și