Închide meniul

CoronaTenis | Focar de Covid-19 la turneul organizat de Djokovic. Patru jucători de top sunt infectaţi, alţi trei în carantină!

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2020, 13:45

Reclamă
CoronaTenis | Focar de Covid-19 la turneul organizat de Djokovic. Patru jucători de top sunt infectaţi, alţi trei în carantină!

Profimediaimages

Novak Djokovic s-a infectat cu coronavirus

În aceeaşi situaţie sunt alţi trei jucători din circuit care i-au fost alături: Grigor Dimitrov, Borna Coric şi Viktor Troicki.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mari emoţii au şi Marin Cilic, Andrey Rublev şi Alexander Zverev. Chiar dacă au primit un prim rezultat negativ, încă nu au scăpat de griji. Toţi au fost băgaţi în carantină şi vor fi testaţi din nou în zilele următoare. Dominic Thiem, care a participat la prima ediţie, este singurul care nu trebuie să stea în izolare.

Novak Djokovic are conronavirus

Atât la Belgrad, cât şi la Zadar, sârbul nu a ţinut cont de nicio restricţie. S-a îmbrăţişat cu ceilalţi sportivi care au luat parte la eveniment, dar a făcut şi zeci de poze cu fanii şi copii de mingi. 

Nole şi-a chemat prietenii şi în club. A fost o adevărată petrecere la Belgrad, acolo unde Djokovic a dansat alături de Alexander Zverev, Dominic Thiem, Filip Krajinovic şi Dusan Lajovic. 

Reclamă

"Îmi pare rău pentru fiecare îmbolnăvire. Sper că nu vor exista complicații și că toată lumea va fi bine. Voi sta în izolare în următoarele 14 zile și voi repeta testul peste 5 zile”, a declarat Novak Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și