Închide meniul

CoronaTenis | Focar de Covid-19 la turneul organizat de Djokovic. Patru jucători de top sunt infectaţi, alţi trei în carantină!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2020, 13:45

CoronaTenis | Focar de Covid-19 la turneul organizat de Djokovic. Patru jucători de top sunt infectaţi, alţi trei în carantină!

Profimediaimages

Novak Djokovic s-a infectat cu coronavirus

În aceeaşi situaţie sunt alţi trei jucători din circuit care i-au fost alături: Grigor Dimitrov, Borna Coric şi Viktor Troicki.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mari emoţii au şi Marin Cilic, Andrey Rublev şi Alexander Zverev. Chiar dacă au primit un prim rezultat negativ, încă nu au scăpat de griji. Toţi au fost băgaţi în carantină şi vor fi testaţi din nou în zilele următoare. Dominic Thiem, care a participat la prima ediţie, este singurul care nu trebuie să stea în izolare.

Novak Djokovic are conronavirus

Atât la Belgrad, cât şi la Zadar, sârbul nu a ţinut cont de nicio restricţie. S-a îmbrăţişat cu ceilalţi sportivi care au luat parte la eveniment, dar a făcut şi zeci de poze cu fanii şi copii de mingi. 

Nole şi-a chemat prietenii şi în club. A fost o adevărată petrecere la Belgrad, acolo unde Djokovic a dansat alături de Alexander Zverev, Dominic Thiem, Filip Krajinovic şi Dusan Lajovic. 

Reclamă

"Îmi pare rău pentru fiecare îmbolnăvire. Sper că nu vor exista complicații și că toată lumea va fi bine. Voi sta în izolare în următoarele 14 zile și voi repeta testul peste 5 zile”, a declarat Novak Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și