Închide meniul

Jucătorul român care face dezvăluiri despre mafia pariurilor. "Eu nu mai răspund la telefon. Sunt angajați detectivi de la Scotland Yard"

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2020, 5:39

Reclamă
Jucătorul român care face dezvăluiri despre mafia pariurilor. "Eu nu mai răspund la telefon. Sunt angajați detectivi de la Scotland Yard"

Profimediaimages

Florin Mergea a anunțat cum acționează mafia pariurilor

Aflat pe locul 136 în clasamentul de dublu, Mergea asigură că presiunea e uriașă. Este nevoie de o intervenție susținută a poliției pentru a se putea opri acest flagel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mergea, dezvăluiri despre pariurile din tenis

În general, primim foarte multe mesaje. Multă lume pariază, se așteaptă să câștigi și apoi încep să îți trimită tot felul de mesaje. Noi avem datoria de a raporta aceste mesaje, le trimitem mai departe la ATP.

Suntem amenințați, înjurați. ATP-ul îi contactează, trimit poliția peste ei și chestii de genul acesta”, a declarat Mergea pentru Gazeta Sporturilor.

Florin Mergea a găsit soluții pentru a evita orice contact cu membri ai mafiei pariurilor. Jucătorii profesioniști sunt în contact permanent cu cei mai buni polițiști din Marea Britanie.

Mie nu mi s-a întâmplat. Eu în general stau cu oamenii mei și nu răspund la numere pe care nu le cunosc. Le e greu să mă abordeze. Dar știu destule cazuri, este o mafie extraordinar de mare. Cei de la Tennis Integrity au angajat detectivi de la Scotland Yard ca să se ocupe de toate aceste cazuri.

Reclamă

ATP-ul este în mare alertă cu lucrurile astea, sunt mereu prezenți cel puțin doi oameni la meciuri ca să observe tot ce se întâmplă. Sunt oameni îmbrăcați în civil care te urmăresc, este un subiect delicat pentru ei”, a dezvăluit Florin Mergea.

Jucătorul român a jucat în semifinalele probei de dublu de la Roland Garros (2014) și Wimbledon (2015). Este vicecampion olimpic și a câștigat aproape 1.700.000 de dolari din tenis.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și