Închide meniul

Jucătorul român care face dezvăluiri despre mafia pariurilor. "Eu nu mai răspund la telefon. Sunt angajați detectivi de la Scotland Yard"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2020, 5:39

Jucătorul român care face dezvăluiri despre mafia pariurilor. "Eu nu mai răspund la telefon. Sunt angajați detectivi de la Scotland Yard"

Profimediaimages

Florin Mergea a anunțat cum acționează mafia pariurilor

Aflat pe locul 136 în clasamentul de dublu, Mergea asigură că presiunea e uriașă. Este nevoie de o intervenție susținută a poliției pentru a se putea opri acest flagel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mergea, dezvăluiri despre pariurile din tenis

În general, primim foarte multe mesaje. Multă lume pariază, se așteaptă să câștigi și apoi încep să îți trimită tot felul de mesaje. Noi avem datoria de a raporta aceste mesaje, le trimitem mai departe la ATP.

Suntem amenințați, înjurați. ATP-ul îi contactează, trimit poliția peste ei și chestii de genul acesta”, a declarat Mergea pentru Gazeta Sporturilor.

Florin Mergea a găsit soluții pentru a evita orice contact cu membri ai mafiei pariurilor. Jucătorii profesioniști sunt în contact permanent cu cei mai buni polițiști din Marea Britanie.

Mie nu mi s-a întâmplat. Eu în general stau cu oamenii mei și nu răspund la numere pe care nu le cunosc. Le e greu să mă abordeze. Dar știu destule cazuri, este o mafie extraordinar de mare. Cei de la Tennis Integrity au angajat detectivi de la Scotland Yard ca să se ocupe de toate aceste cazuri.

Reclamă

ATP-ul este în mare alertă cu lucrurile astea, sunt mereu prezenți cel puțin doi oameni la meciuri ca să observe tot ce se întâmplă. Sunt oameni îmbrăcați în civil care te urmăresc, este un subiect delicat pentru ei”, a dezvăluit Florin Mergea.

Jucătorul român a jucat în semifinalele probei de dublu de la Roland Garros (2014) și Wimbledon (2015). Este vicecampion olimpic și a câștigat aproape 1.700.000 de dolari din tenis.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • În urmă cu patru ani a devenit vicecampion olimpic
  • A câștigat aproape 1.700.000 de dolari
  • Este printre cei mai buni sportivi români

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
Vezi toate știrile
Citește și