Închide meniul

Novak Djokvic a încercat s-o cucerească pe Maria Sharapova. Cum a convins-o să iasă la cină cu el

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 17:07

Novak Djokvic a încercat s-o cucerească pe Maria Sharapova. Cum a convins-o să iasă la cină cu el

captură video

Novak Djokovic și Maria Sharapova sunt buni prieteni

"Jucam la un turneu demonstrativ în resortul La Quinta de la Indian Wells și eram adeversari într-un meci de dublu-mixt. Mi-ai spus că dacă vei câștiga, trebuie să plătesc cina. Iar eu am zis: <<OK, cine e puștiul ăsta?>>", și-a amintit Sharapova

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Sharapova: "I-ai cerut chelnerului să ne facă o poză"

Djokovic a râs în momentul în care auzit povestea Sharapovei, care și-a continuat destăinuirea. A pierdut meciul cu sârbul și apoi a fost nevoită să respecte pariul. 

"Îmi spuneai că vom merge la cină, la un restaurant japonez, iar eu te întrebam: <<Vorbești serios? Noi doi să mergem la cină?>>. Am ajuns acolo și aveai un aparat foto Kodak. L-ai rugat pe chelner să ne facă o poză. Eu mă gândeam că m-am scos la licitație pentru o cină și acum iată-ne aici", s-a amuzat Sharapova în timpul liveului de pe Instagram. 

Sharapova și Djokovic n-au fost niciodată împreună, dar au rămas buni prieteni. Sârbul s-a căsătorit cu Jelena în 2004, în timp ce frumoasa rusoaică este împreună cu afaceristul Alexander Gilkes, din 2018. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și