Închide meniul

Roger Federer şi Rafael Nadal, exemple pentru Halep: "Şi ei au nevoie de asta". Cuvinte mari la adresa Simonei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 10:05

Roger Federer şi Rafael Nadal, exemple pentru Halep: "Şi ei au nevoie de asta". Cuvinte mari la adresa Simonei

Zuma Press / Rob Prange via Hepta

Simona Halep este pe locul 2 WTA

Barbara Schett e de părere că Simona a evoluat mult din punct de vedere psihic. Sezonul în tenis este suspendat din cauza pandemiei de coronavirus. Simona Halep este pe locul 2 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Când se simte bine pe teren nu are cum să rateze. Poate fi foarte agresivă şi este la cel mai înalt nivel al ei atunci când este pozitivă pe teren. Aşa a fost la Wimbledon. Trebuie să accepte că dacă nu este pozitivă, atunci va face multe greşeli, asta e important pentru ea şi a fi pozitiv e ceva ce trebuie să antreneze ca jucătoare. E în regulă să mai facă câte o greşeală. Chiar şi cei mai buni jucători din lume – Roger, Rafa – şi ei au nevoie mereu să-şi îmbunătăţeasca jocul. Munca nu se opreşte niciodată", a spus Barbara Schett la Eurosport.

Barbara Schett: "Simona Halep s-a maturizat"

"Simona e foarte relaxată şi fericită, poţi de asemenea să râzi cu ea. Asa cum am spus, în decurs de câţiva ani, s-a maturizat ca persoana şi a devenit o reală personalitate", a mai spus Schett.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și