Închide meniul

Naomi Osaka a câștigat US Open! Mesajul incredibil pe care l-a avut pe mască: "Am vrut ca oamenii să vadă toate numele"

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2020, 7:29

Reclamă
Naomi Osaka a câștigat US Open! Mesajul incredibil pe care l-a avut pe mască: "Am vrut ca oamenii să vadă toate numele"

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Naomi Osaka a câștigat US Open

Acesta este al treilea titlu de Grand Slam din carieră pentru Osaka. Ea a mai câștigat US Open în 2019 și Australian Open în 2019. Titlul de sâmbătă îi auce japonezei un premiu de trei milioane de dolari şi 2.000 de puncte WTA. Ea va urca pe locul 3 WTA, după australianca Ashleigh Barty şi după Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Osaka, mesaj special după finală

Naomi Osaka a recurs la un gest istoric. Nipona a refuzat să joace semifinala cu Elise Mertens de la Cincinnati, pentru a protesta împotriva rasismului. Și după finala de la US Open, Osaka a avut un mesaj special. 

"Au fost multe momente dificile în <bulă>, pentru că ne gândim la o mulţime de lucruri. Dar am reuşit să rezolv totul pentru că munca mea din timpul carantinei m-a pus în poziţia de a câştiga aici. Mi-am spus că am muncit atât de mult încât ar trebui să-mi ofer şansa de a mă impune. De asemenea, am vrut ca oamenii să poată vedea toate numele (n.r. – cele 7 victime ale poliţiei sau ale infracţiunilor rasiale afişate pe masca ei) pe care le-am ales. Voi sărbători realizând un pic mai mult de data aceasta (n.r – că a cucerit trofeul). Primele două titluri de grand slam nu le-am realizat cu adevărat. Voi fi înconjurată de echipa mea, de oameni pe care îi apreciez, pe care îi iubesc. Cu cât câştig mai multe turnee de grand slam, cu atât voi sărbători mai bine de fiecare dată, sper", a declarat osaka, potrivit lequipe.fr.

Jucătoarea nu va participa la turneul de la Roma, care începe luni, dar va fi pe tabloul la Roland Garros.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și