Închide meniul

Naomi Osaka a câștigat US Open! Mesajul incredibil pe care l-a avut pe mască: "Am vrut ca oamenii să vadă toate numele"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2020, 7:29

Naomi Osaka a câștigat US Open! Mesajul incredibil pe care l-a avut pe mască: "Am vrut ca oamenii să vadă toate numele"

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Naomi Osaka a câștigat US Open

Acesta este al treilea titlu de Grand Slam din carieră pentru Osaka. Ea a mai câștigat US Open în 2019 și Australian Open în 2019. Titlul de sâmbătă îi auce japonezei un premiu de trei milioane de dolari şi 2.000 de puncte WTA. Ea va urca pe locul 3 WTA, după australianca Ashleigh Barty şi după Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Osaka, mesaj special după finală

Naomi Osaka a recurs la un gest istoric. Nipona a refuzat să joace semifinala cu Elise Mertens de la Cincinnati, pentru a protesta împotriva rasismului. Și după finala de la US Open, Osaka a avut un mesaj special. 

"Au fost multe momente dificile în <bulă>, pentru că ne gândim la o mulţime de lucruri. Dar am reuşit să rezolv totul pentru că munca mea din timpul carantinei m-a pus în poziţia de a câştiga aici. Mi-am spus că am muncit atât de mult încât ar trebui să-mi ofer şansa de a mă impune. De asemenea, am vrut ca oamenii să poată vedea toate numele (n.r. – cele 7 victime ale poliţiei sau ale infracţiunilor rasiale afişate pe masca ei) pe care le-am ales. Voi sărbători realizând un pic mai mult de data aceasta (n.r – că a cucerit trofeul). Primele două titluri de grand slam nu le-am realizat cu adevărat. Voi fi înconjurată de echipa mea, de oameni pe care îi apreciez, pe care îi iubesc. Cu cât câştig mai multe turnee de grand slam, cu atât voi sărbători mai bine de fiecare dată, sper", a declarat osaka, potrivit lequipe.fr.

Jucătoarea nu va participa la turneul de la Roma, care începe luni, dar va fi pe tabloul la Roland Garros.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și