Închide meniul

Alexander Zverev, declaraţie tare după descalificarea lui Novak Djokovic: "De-abia acum devine interesant turneul"

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2020, 9:19

Reclamă
Alexander Zverev, declaraţie tare după descalificarea lui Novak Djokovic: "De-abia acum devine interesant turneul"

Profimediaimages

Novak Djokovic, OUT de la US Open

"Dacă mingea ar fi aterizat în altă parte – vorbim de câţiva centimetri – el ar fi fost bine. Foarte ghinionist. Nu au mai rămas campioni de Grand Slam în turneu. Cred că va fi unul dintre băieţii tineri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum este momentul în care cred că devine turneul cu adevărat interesant. Ştiu cine se află pe tablou. Vom vedea unde mergem de aici", a comentat Zverev. 

Greg Rusedski: Djokovic va fi absolut devastat

Greg Rusedski susţine că Nole a ştiut imediat după ce a lovit arbitra de linie că va fi descalificat. 

"La 33 de ani ştii care este situaţia şi ce se va întâmpla. Îmi pare rău pentru el într-o anumită privinţă, pentru că a pierdut oportunitatea de a câştiga al XVIII-lea său Grand Slam. 

Va fi absolut devastat, o dată pentru femeia arbitru de linie pe care a rănit-o accidental, apoi pentru ratarea posibilităţii de a câştiga un nou Grand Slam", a spus fostul număr 4 ATP. 

Reclamă

Liderul ATP, sârbul Novak Djokovic, a fost descalificat, duminică, după ce a lovit o femeie arbitru de linie cu o minge, în optimile de finală ale US Open.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și