Închide meniul

Prima reacţie a Simonei Halep după ce a renunţat la serviciile lui Artemon Apostu-Efremov. "A muncit cot la cot cu mine. Am rămas prieteni"

Antena Sport Publicat: 7 mai 2021, 5:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Reclamă
Prima reacţie a Simonei Halep după ce a renunţat la serviciile lui Artemon Apostu-Efremov. "A muncit cot la cot cu mine. Am rămas prieteni"

profimediaimages

Simona Halep, schimbatre în staff-ul tehnic după turneul de la Madrid

Simona Halep i-a mulţumit lui Artemon Apostu-Efremov şi spune că a rămas prietenă cu fostul antrenor. Ea a evitat să numească un motiv clar care a dus la încetarea colaborării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, despre despărţirea de Artemon Apostu-Efremov

"Aşa am simțit, că e momentul să ne despărțim! A făcut o treabă bună, mai ales în pandemie, când nu a fost ușor pentru niciunul dintre noi. Îi mulțumesc și pe această cale că a fost alături de mine în perioada grea prin care am trecut în 2020, dar și în 2021.

A fost alături de mine și a muncit cot la cot cu mine. Am rămas prieteni și suntem într-o relație bună”, a spus Simona Halep pentru digisport.ro.

După turneul de la Madrid, unde s-a oprit în optimile de finală, Simona Halep a decis să facă o schimbare în staff şi nu va mai fi pregătită de Artemon Apostu-Efremov. A treia jucătoare a lumii l-a anunţat pe antrenorul român ce decizie a luat. Halep va continua să îl aibă alături pe Darren Cahill, cel alături de care a obţinut cele mai importante performanţe din carieră.

Artemon Apostu-Efremov: "Nu pot găsi un motiv evident"

Apostu-Efremov a explicat, în exclusivitate pentru AS.ro, de ce s-a ajuns la încetarea colaborării.

Reclamă

"Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârșit după multe provocări legate atât de programul competițional, cât și de restricții legate de pandemie.

O colaborare cu un jucător de asemenea calibru este o experiență fenomenală și sper să fi reușit să o învăț atat de multe pe cât am învățat eu fiind în această echipă. Darren este un mare antrenor și să îl am alături a fost o inspirație majoră", a transmis fostul antrenor al Simonei pentru AS.ro.

Simona Halep, trei trofee alături de Apostu-Efremov

Fostul jucător de tenis a anunţat care au fost cele mai frumoase momente petrecute alături de Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

"Este greu de evidențiat un singur moment. Cu siguranță turneul din Australia 2020 sau cele câștigate la Dubai, Praga şi Roma au fost printre cele mai frumoase", a precizat fostul antrenor al Simonei pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai Vezi toate știrile
Citește și