Închide meniul

Sorana Cîrstea – Jessica Pegula 6-7, 3-6. Sorana, OUT de la Madrid. Sori, aproape de o accidentare teribilă

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 12:47

Reclamă
Sorana Cîrstea – Jessica Pegula 6-7, 3-6. Sorana, OUT de la Madrid. Sori, aproape de o accidentare teribilă

captură Digi Sport

Sorana Cîrstea - Jessica Pegula 6-7, 3-6

În timpul unui raliu, românca a călcat strâmb şi glezna dreaptă a părut că cedează. Din fericire pentru Sorana, nu  a fost cazul unei accidentări grave, ea primind îngrijiri medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a consultat-o, medicul a ajuns la concluzia că nu este nimic grav, iar românca a continuat meciul. Din păcate, ea a pierdut primul set, la tiebreak. Din păcate, ea nu şi-a revenit nici în setul secund, fiind învinsă, 6-7, 3-6. 

Sorana Cîrstea, wild card la Madrid

Sorana Cîrstea a primit un wild card la Madrid. Cele mai bune performanţe ale Soranei Cîrstea la Madrid au venit în 2016 şi 2017, atunci când a ajuns în sferturile de finală. Ea a fost eliminată de Dominika Cibulkova, respectiv de Kristina Mladenovic.

Reclamă
Reclamă

Sorana a venit la Madrid după al doilea turneul câştigat în carieră. Primul a venit la Tashkent, în 2008. Atunci, ea a bătut-o în finală pe Sabine Lisicki, cu 2-6, 6-4, 7-6.

Înainte de turneul de la Madrid, Sorana Cîrstea a urcat nouă poziţii în ierarhia generală, până pe locul 58, cu 1.428 de puncte. A depăşit-o pe Patricia Ţig şi este a doua româncă din clasamentul WTA, după Simona Halep.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și