Închide meniul

Simona Halep locuieşte într-o adevărată fortăreaţă, dar şi-a lăsat la poartă o avere. Cum îşi surprinde fanii alături de Toni Iuruc

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2021, 6:35

Reclamă
Simona Halep locuieşte într-o adevărată fortăreaţă, dar şi-a lăsat la poartă o avere. Cum îşi surprinde fanii alături de Toni Iuruc

Profimediaimages

Simona Halep locuieşte într-o vilă de lux din Constanţa

Locuinţa spectaculoasă a fost transformată într-o adevărată "fortăreaţă". Potrivit Ciao, Simona nu are grija hoţilor. Şi-a montat sisteme de securitate de ultimă generaţie şi are camere video peste tot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, pasionată a maşinilor scumpe

Ocupanta locului 3 WTA şi-a cumpărat mai mulţi bolizi pe care a plătit o avere. În faţa vilei din Constanţa ţine două dintre maşinile cu care se mândreşte. Este vorba de două modele de Bentley. Pe unul dintre bolizi i l-a făcut cadou tatălui ei. Ultimul model de Bentley, "New Flying Spur", ajunge de la 0 la 100 km/h în 3.8 secunde şi costă 300.000 de euro. 

Maşina poate atinge o viteză maximă de 333 kilometri la oră. Acesta este modul în care Simona a ales să îşi răsplătească părinţii, care au ajutat-o necondiţionat pe toată durata carierei.

Nici cealaltă "bijuterie" parcată în faţa porţii nu este cu mult mai ieftină. Maşina de lux a fost cumpărată pentru aproximativ 200.000 de euro.

Reclamă

Simona Halep și Toni Iuruc se mută într-o vilă luxoasă

Simona Halep a achiziționat anul trecut o vilă într-o zonă extravagantă a Capitalei și a început imediat lucrările de renovare. Imobilul este aproape gata, iar Simona și Toni Iuruc se vor muta în sfârșit la casa lor. Simona Halep ar fi plătit câteva milioane de euro pentru vila din cartierul Primăverii.

Halep a știut să-și gestioneze sumele uriașe câștigate din tenis. Românca deține două hoteluri în Brașov și în Poiana Brașov și un bloc de șase etaje în Constanța.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep va împlini anul acesta 30 de ani. Ea a obținut aproape tot ce și-a dorit vreodată: o carieră de succes, milioane de fani, conturi pline și un partener de viață.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și