Închide meniul

Simona Halep riscă amenzi uriașe dacă se mai retrage de la vreun turneu în 2021! Ce spune regulamentul WTA

Alexandru Ivan Publicat: 11 aprilie 2021, 7:01

Reclamă
Simona Halep riscă amenzi uriașe dacă se mai retrage de la vreun turneu în 2021! Ce spune regulamentul WTA

profimediaimages

Simona Halep riscă amenzi uriașe

Simona Halep s-a retras de la Miami după ce trecuse de Caroline Garcia în primul tur. Sportiva de 29 de ani acuzat probleme medicale și a renunțat și la disputa dintre România și Italia, din cadrul Billie Jean King Cup (cunoscut precum FED Cup). Românca a declarat forfait și la Doha și Dubai!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep riscă să fie amendată din cauza retragerilor de la turneele WTA

Halep riscă să fie amendată din cauza retragerilor dese. WTA are un regulament strict în această privință! O sportivă are voie să se retragă de două ori pe sezon dacă are un motiv bine întemeiat. Halep deja și-a pierdut acest drept și suntem abia în luna aprilie.

„O jucătoare se poate retrage din proba de simplu a unui turneu fără a primi amendă pentru retragere târzie, cu condiția ca WTA să fie anunțată înainte de începerea primului meci al jucătoarei de pe tabloul principal. O sportivă are dreptul la două retrageri scuzabile într-un sezon competițional”, se arată în regulamentul stabilit de WTA.

Următorul turneu la care ar trebui să participe Simona Halep este programat în perioada 19-25 aprilie, la Stuttgart. Românca este incertă din cauza accidentării de la umăr.

Amenzile WTA pentru retragerea de la turnee

Jucătoarele din top 10 sunt cel mai dur pedepsite pentru retragerea de la turnee. Halep (locul 3 WTA) ar trebui să participe la toate turneele rămase de disputat în 2021, ori altfel riscă amenzi uriașe.

Reclamă

Halep nu s-a mai antrenat după ce s-a retras de la Miami Open. Sportiva de 29 de ani mai are doar 8 zile la dispoziție să se pregătească de startul competiției de la Stuttgart. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și