Închide meniul

Simona Halep riscă amenzi uriașe dacă se mai retrage de la vreun turneu în 2021! Ce spune regulamentul WTA

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 aprilie 2021, 7:01

Simona Halep riscă amenzi uriașe dacă se mai retrage de la vreun turneu în 2021! Ce spune regulamentul WTA

profimediaimages

Simona Halep riscă amenzi uriașe

Simona Halep s-a retras de la Miami după ce trecuse de Caroline Garcia în primul tur. Sportiva de 29 de ani acuzat probleme medicale și a renunțat și la disputa dintre România și Italia, din cadrul Billie Jean King Cup (cunoscut precum FED Cup). Românca a declarat forfait și la Doha și Dubai!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep riscă să fie amendată din cauza retragerilor de la turneele WTA

Halep riscă să fie amendată din cauza retragerilor dese. WTA are un regulament strict în această privință! O sportivă are voie să se retragă de două ori pe sezon dacă are un motiv bine întemeiat. Halep deja și-a pierdut acest drept și suntem abia în luna aprilie.

„O jucătoare se poate retrage din proba de simplu a unui turneu fără a primi amendă pentru retragere târzie, cu condiția ca WTA să fie anunțată înainte de începerea primului meci al jucătoarei de pe tabloul principal. O sportivă are dreptul la două retrageri scuzabile într-un sezon competițional”, se arată în regulamentul stabilit de WTA.

Următorul turneu la care ar trebui să participe Simona Halep este programat în perioada 19-25 aprilie, la Stuttgart. Românca este incertă din cauza accidentării de la umăr.

Amenzile WTA pentru retragerea de la turnee

Jucătoarele din top 10 sunt cel mai dur pedepsite pentru retragerea de la turnee. Halep (locul 3 WTA) ar trebui să participe la toate turneele rămase de disputat în 2021, ori altfel riscă amenzi uriașe.

Reclamă

Halep nu s-a mai antrenat după ce s-a retras de la Miami Open. Sportiva de 29 de ani mai are doar 8 zile la dispoziție să se pregătească de startul competiției de la Stuttgart. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și