Închide meniul

Simona Halep, prima reacţie după ce a demolat-o pe Caroline Garcia în decisiv, în numai 19 minute. "Am schimbat tactica". Ce spune de accidentarea la umăr

Antena Sport Publicat: 25 martie 2021, 23:07

Reclamă
Simona Halep, prima reacţie după ce a demolat-o pe Caroline Garcia în decisiv, în numai 19 minute. "Am schimbat tactica". Ce spune de accidentarea la umăr

Profimediaimages

Simona Halep, meci teribil cu Caroline Garcia

"Am jucat de multe ori, mă aştept la meciuri grele, serveşte puternic. Am fost sub presiune, am servit slab, am schimbat tactica în setul secund, a început să greşească şi am revenit. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu am mai jucat de la Melbourne şi nu mi-am găsit ritmul. S-a văzut asta. M-a durut umărul, dar obiectivul meu este să lupt şi să câştig toate meciurile", a spus Halep, la finalul partidei cu Caroline Garcia. 

Simona Halep, revenire senzaţională în meciul cu Caroline Garcia

Simona a solicitat intervenţia unui fizioterapeut după problemele avute la umărul drept. Chiar şi aşa, după ce a trimis meciul în decisiv, a avut nevoie de doar 19 minute să se califice în turul 3 de la Miami. Acolo, ea se va duela cu învingătoarea dintre Cori Gauff şi Anastasija Sevastova. 

Halep şi-a asigurat un premiu de 26.000 de dolari şi 65 de puncte WTA, prin calificarea în turul al treilea al Miami Open. Ea este înscrisă şi în proba de dublu, în echipă cu germana Angelique Kerber.

Premiul pentru câştigătorii din cele două întreceri, masculină şi feminină, este de 300.000 de dolari. La ediţia precedentă, în 2019, cel mai mare cec a fost 1,3 milioane de dolari. În total, premiile au scăzut de la 16,7 milioane de dolari la 6,6 milioane de dolari. Competiţia are loc între 23 martie şi 3 aprilie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și