Închide meniul

Simona Halep va reveni pe teren. "Darren a vrut foarte mult să joc la Miami". De ce a refuzat anul trecut să meargă la US Open

Antena Sport Publicat: 15 martie 2021, 12:18

Reclamă
Simona Halep va reveni pe teren. "Darren a vrut foarte mult să joc la Miami". De ce a refuzat anul trecut să meargă la US Open

profimediaimages

Simona Halep va reveni pe teren la turneul de la Miami care are loc în această lună

După ce a participat la Australian Open, Simona Halep a ratat turneele de la Doha şi Dubai. Ea a acuzat dureri de spate. A treia jucătoare a lumii va lua parte însă la competiţia de la Miami, care va debuta pe 23 martie. Antrenorul Darren Cahill a convins-o pe Simona să meargă în SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "O să plec săptămâna viitoare la Miami"

"Mă duc la Miami. O să plec săptămâna viitoare. Îmi doresc tare mult să pot face câteva meciuri bune, pentru că am nevoie de meciuri oficiale. Am avut acum din nou o lună de pauză. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren.

Pe hard nu e ușor, mai ales în America, unde multe fete sunt acomodate deja, se antrenează acolo. Mă duc acolo cu multă încredere. Un rol important în luarea acestei decizii l-a avut Darren. A vrut foarte mult să joc la Miami pentru că e un turneu bun. E plăcut să participi la turneeele Mandatory", a spus Simona Halep la digisport.

Anul trecut, Halep a refuzat să călătorească în SUA din cauza pandemiei de coronavirus, deşi a costat-o prezenţa la un turneu de Grand Slam.

"La US Open nu m-am dus, am renunțat din teamă. Recunosc! Acum am și făcut virusul, am și vaccinul, așa că totuși sunt un pic mai safe decât în august când s-a jucat US Open", a mai spus Simona Halep.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și