Închide meniul

Simona Halep va reveni pe teren. "Darren a vrut foarte mult să joc la Miami". De ce a refuzat anul trecut să meargă la US Open

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 martie 2021, 12:18

Simona Halep va reveni pe teren. "Darren a vrut foarte mult să joc la Miami". De ce a refuzat anul trecut să meargă la US Open

profimediaimages

Simona Halep va reveni pe teren la turneul de la Miami care are loc în această lună

După ce a participat la Australian Open, Simona Halep a ratat turneele de la Doha şi Dubai. Ea a acuzat dureri de spate. A treia jucătoare a lumii va lua parte însă la competiţia de la Miami, care va debuta pe 23 martie. Antrenorul Darren Cahill a convins-o pe Simona să meargă în SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "O să plec săptămâna viitoare la Miami"

"Mă duc la Miami. O să plec săptămâna viitoare. Îmi doresc tare mult să pot face câteva meciuri bune, pentru că am nevoie de meciuri oficiale. Am avut acum din nou o lună de pauză. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren.

Pe hard nu e ușor, mai ales în America, unde multe fete sunt acomodate deja, se antrenează acolo. Mă duc acolo cu multă încredere. Un rol important în luarea acestei decizii l-a avut Darren. A vrut foarte mult să joc la Miami pentru că e un turneu bun. E plăcut să participi la turneeele Mandatory", a spus Simona Halep la digisport.

Anul trecut, Halep a refuzat să călătorească în SUA din cauza pandemiei de coronavirus, deşi a costat-o prezenţa la un turneu de Grand Slam.

"La US Open nu m-am dus, am renunțat din teamă. Recunosc! Acum am și făcut virusul, am și vaccinul, așa că totuși sunt un pic mai safe decât în august când s-a jucat US Open", a mai spus Simona Halep.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și