Închide meniul

GALERIE FOTO | Imagini uluitoare din timpul meciului jucat de Simona Halep la Australian Open 2021. Ce se întâmpla pe teren

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 februarie 2021, 11:00

Reclamă
GALERIE FOTO | Imagini uluitoare din timpul meciului jucat de Simona Halep la Australian Open 2021. Ce se întâmpla pe teren

Profimediaimages

Copiii de mingi au încercat să elibereze terenul de gândaci

Au fost cadre surprinzătoare în timpul meciului. Terenul de pe Margaret Court Arena a fost împânzit de gândaci. Organizatorii cu greu au reuşit să facă faţă situaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a duelat cu Ajla Tomljanovic printre sute de gândaci

În pauzele dintre game-uri, copiii de mingi au încercat să elibereze terenul, dar au avut probleme în a-şi îndeplini misiunea inedită.

Simona Halep nu a părut afectată de ceea ce s-a întâmplat în jurul ei. A doua favorită chiar a găsit putere să zâmbească după cele 2 ore şi 34 de minute de joc. I-a amuzat pe australienii din tribună.

"Nu eram atât de pozitivă când am vorbit singură. Nu vorbeam despre scor, mă invinovăţeam pentru că nu sunt suficient de puternică pentru a juca împotriva ei. La final cred că am fost mai puternică la nivel mental, am avut dorinţa de a câştiga acest meci. Nu mi-am dorit să renunţ" a reacţionat Halep, după meciul cu Ajla Tomljanovic.

Reclamă

În turul trei de la Australian Open 2021, Simona se va duela cu Veronika Kudermetova (36 WTA). Va fi primul lor meci direct!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și