Închide meniul

Sorana Cîrstea, făcută praf după ce şi-a umilit antrenorul. "Acest episod arată ca jocul ei, varză. La Australian Open, ce făcea? Îl lua la bătaie?"

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2021, 8:05

Reclamă
Sorana Cîrstea, făcută praf după ce şi-a umilit antrenorul. "Acest episod arată ca jocul ei, varză. La Australian Open, ce făcea? Îl lua la bătaie?"

ProfimediaImages

Sorana Cîrstea, criticată dur după ce l-a umilit pe Adrian Cruciat

"Arată ca jocul ei, varză. E limbaj de cartier. Faptul că niciodată nu a reuşit să facă performanţă are legătură cu acest caracter al ei. La Australian Open ce făcea? Îl lua la bătaie? Cum să îi spui să tacă din gură?", a spus Oprea, la Digi Sport.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a cerut ca antrenorul ei să fie sancţionat şi i-a strigat acestuia: "Taci din gură!"

În timpul meciului de sâmbătă, cu Ann Li, Sorana Cîrstea a oferit un moment uluitor. Şi-a pierdut cumpătul şi şi-a jignit antrenorul. "Taci dracului! Taci! Taci din gură", a strigat Sorana. "Nu am mai văzut aşa ceva", au reacţionat fanii pe reţelele sociale.

Românca i-a solicitat arbitrului de scaun să îl avertizeze pe Adrian Cruciat, pentru că vorbeşte prea mult! "Nu pot să îl avertizez pe el, doar pe tine", a reacţionat aceasta.

Sorana Cîrstea, perioadă de calvar în Australia

Sorana Cîrstea a fost izolată într-o cameră de hotel și nu a putut efectua nicio ședință de pregătire, timp de 14 zile. Românca a catalogat acest tratament drept “detenție” și a fost vehementă la adresa organizatorilor de la Australian Open.

Reclamă

”Voi primi 'bilețelul de încheiere a detenției'. Astfel se vor face în total 351 de ore de izolare fără măcar o fereastră”, a scris Sorana Cîrstea pe Instagram.

Sorana Cîrstea a venit în Australia cu un charter de la Abu Dhabi în care a fost descoperit un caz de Covid-19. Potrivit protocolului, toți pasagerii aeronavei respective au fost nevoiți să intre în izolare totală.

În primul tur de la Australian Open, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Patricia Ţig. Partida va avea loc luni, de la ora 06:00 dimineaţa. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și