Închide meniul

Sorana Cîrstea, terorizată la Australian Open! Cum a rămas fără haine şi vitamine. "Suntem practic deținuți!"

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 7:41

Reclamă
Sorana Cîrstea, terorizată la Australian Open! Cum a rămas fără haine şi vitamine. "Suntem practic deținuți!"

news & archive - international via Hepta

Sorana Cîrstea, blocată în Australia

"Am fost ghinioniști, în sensul că dintre cele 15 sau 17 zboruri charter închiriate de Tennis Australia, în 3 s-au înregistrat cazuri pozitive și toți pasagerii de pe acele 3 zboruri sunt într-o carantină totală. De fapt într-o detenție așa cum este și definită oficial de guvernul australian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Cruciat: "Suntem practic deținuți! Suntem pur și simplu blocați aici!" 

Suntem practic deținuți, în condiții bune, la un hotel, însă nu avem voie să ieșim din cameră, nu avem voie să deschidem geamul! Suntem pur și simplu blocați aici! Nu avem voie să comunicăm între noi, nici măcar să ne trimitem lucruri de la unii la alții în interiorul aceleiași echipe.

Chiar avem o mare problemă! În momentul în care ne-am cazat, nu știam că pe zborul nostru a fost un caz pozitiv și, pur și simplu, una din gențile cu echipament a rămas la Teo Cercel, preparatorul fizic al Soranei. Urma ca a doua zi, când ne vedeam la antrenament, să-i predăm echipamentul care trebuie să stea la ea, plus vitaminele, hainele.

Și această geantă a rămas la colegul meu, nu îi poate fi transmisă sub nicio formă Soranei, care se află pe același coridor, cu 4 camere mai jos. În niciun caz, autoritățile australiene nu vor să vină cineva să ridice geanta să i-o ducă, pentru că spun că există risc de contaminare. Practic, stăm în cameră și ne uităm pe geam", a spus Cruciat, la Radio Timişoara. 

Reacţia Soranei Cîrstea după ce a ajuns în carantină

Cu câteva zile în urmă, bucureşteanca de pe locul 71 WTA a avut o primă reacţie după ce a intrat în carantină în camera de hotel.

Reclamă

"Oamenii ne acuză că facem mofturi. Nu am nicio problemă să stau 14 zile în cameră și să mă uit la Netflix. Credeți-mă, e un vis devenit realitate, se poate spune chiar că este o vacanță. Ceea ce nu putem să facem este să CONCURĂM după ce am stat 14 zile pe canapea. Asta e problema, nu regula carantinării.

Dacă ne-ar fi spus de această regulă, nu aş fi jucat în Australia. Aş fi stat acasă! Ei ne-au spus că avionul va fi la 20% din capacitate şi că vom fi în contact direct doar cu membrii echipei. Eu aş avea nevoie de cel puţin trei săptămâni pentru a fi într-o formă decentă pentru a concura din nou la cel mai înalt nivel", a scris Sorana Cîrstea pe contul de Twitter.

Organizatorii Australian Open au cheltuit peste 40 de milioane de dolari pentru a găzdui turneul în condiții de siguranță. Debutul competiției este programat pe 8 februarie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și