Închide meniul

Simona Halep, încă o performanţă de pus în ramă. Finala de la Dubai cu Rybakina, declarată meciul anului de WTA

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2020, 8:23

Reclamă
Simona Halep, încă o performanţă de pus în ramă. Finala de la Dubai cu Rybakina, declarată meciul anului de WTA

ProfimediaImages

Simona Halep a jucat în meciul anului

Finala de la Dubai i-a adus Simonei Halep primul titlu al anului, din cele trei cucerite (Praga şi Roma). Ultimul act a fost adjudecat de româncă, 3-6, 6-3, 7-6. Partida a durat două ore şi 26 de minute şi a fost una dramatică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep – Rybakina, meciului anului 2020, conform WTA 

Simona a fost condusă în setul decisiv, cu 3-1, dar o intervenţie a antrenorului Artemon Apostu Efremov a ajutat-o să servească pentru meci (6-5). A urmat un re-break al adversarei. În tie-break, Simo a avut răspuns pentru serviciul puternic al Elenei şi a câştigat titlul cu numărul 20 al carierei, dar şi cu numărul 2 de la Dubai, după cel din 2015. 

Celelalte trei întâlniri propuse pentru meciul anului au fost Serena Williams vs Venus Williams (scor 3-6, 6-3, 6-4), la Lexington, Naomi Osaka vs Anett Kontaveit (scor 4-6, 6-2, 7-5), la Cincinnati şi Aryna Sabalenka – Cori Gauff (scor 1-6, 7-5, 7-6), la Ostrava.

Mesajul Simonei Halep la finalul lui 2020

Românca a încheiat sezonul pe a doua poziţie WTA. A cucerit trofeele turneelor de la Dubai, Praga şi Roma şi şi-a adăugat în conturi aproximativ 2 milioane de dolari. S-a infectat apoi cu coronavirus şi a fost tratată de medicii de la Spitalul Matei Balş. Lor a ţinut să le mulţumească.

Reclamă

"2020… ce ar mai fi de spus? A fost unul dintre cei mai dificili ani din viețile noastre. Când ne-a fost luat tenisul, am făcut un pas în spate și am realizat cât de recunoscătoare eram față de sportul pe care îl iubesc şi din care îmi câștig existența.

Am fost mândră să revin, să câștig două titluri, să ajung să am 17 victorii consecutive și să termin în Top 4 pentru al 7-lea an la rând.

Vreau să mulțumesc echipei mele pentru toată munca depusă și pentru sacrificiile făcute în acest an. Nu a fost ușor, dar am învățat cu toții multe lucruri. Totuși, adevăraţii supereroi din acest an sunt angajații din domeniul medical, care luptă pentru noi în fiecare zi.

Reclamă 4 / 0/3

Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți în sezonul 2021", a transmis Simona Halep prin intermediul contului ei de Facebook, cu câteva zile în urmă. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și