Închide meniul

Simona Halep se gândeşte deja la 2021. "A fost unul dintre cei mai dificili ani". Cine sunt supereroii ei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2020, 6:08

Simona Halep se gândeşte deja la 2021. "A fost unul dintre cei mai dificili ani". Cine sunt supereroii ei

Profimediaimages

Simona Halep a făcut retrospectiva anului 2020

Românca a încheiat sezonul pe a doua poziţie WTA. A cucerit trofeele turneelor de la Dubai, Praga şi Roma şi şi-a adăugat în conturi aproximativ 2 milioane de dolari. S-a infectat apoi cu coronavirus şi a fost tratată de medicii de la Spitalul Matei Balş. Lor a ţinut să le mulţumească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "Adevăraţii supereroi sunt angajaţii din domeniul medical"

"2020… ce ar mai fi de spus? A fost unul dintre cei mai dificili ani din viețile noastre. Când ne-a fost luat tenisul, am făcut un pas în spate și am realizat cât de recunoscătoare eram față de sportul pe care îl iubesc şi din care îmi câștig existența.

Am fost mândră să revin, să câștig două titluri, să ajung să am 17 victorii consecutive și să termin în Top 4 pentru al 7-lea an la rând.

Vreau să mulțumesc echipei mele pentru toată munca depusă și pentru sacrificiile făcute în acest an. Nu a fost ușor, dar am învățat cu toții multe lucruri. Totuși, adevăraţii supereroi din acest an sunt angajații din domeniul medical, care luptă pentru noi în fiecare zi.

Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți în sezonul 2021", a transmis Simona Halep prin intermediul contului ei de Facebook.

Reclamă

Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul următor. Deja a anunţat că participă la ediţia din 2021 de la Australian Open. Românca de 29 de ani este cea mai importantă jucătoare care până acum a dat asigurări că va fi la Antipozi la primul Grand Slam al anului.

"Cu siguranţă Simona Halep va veni la Melbourne, la Australian Open", a fost anunţul pe care chiar Darren Cahill.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep aşteaptă cu nerăbdare noul sezon
  • Cui a ţinut să mulţumească a doua jucătoare a lumii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și