Închide meniul

Patricia Ţig, victorie în primul tur la Roland Garros. Românca a câştigat un meci de mare luptă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 septembrie 2020, 19:01

Reclamă
Patricia Ţig, victorie în primul tur la Roland Garros. Românca a câştigat un meci de mare luptă!

Profimediaimages

Patricia Ţig, în turul 2 de la Roland Garros

Campioana de la Istanbul a început în forţă şi a condus cu 5-1. A avut apoi o cădere neaşteptată şi i-a permis adversarei să restabilească egalitatea. S-a trezit la timp, a făcut break-ul şi a câştigat setul cu 7-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patricia Ţig a câştigat meciul cu Stefanie Voegele de la Roland Garros

În actul secund s-a mers cap la cap. Tot la 5-5, Patricia a avut o tresărire de orgoliu şi a câştigat pe serviciul adversarei. A încheiat astfel meciul la capătul a două seturi identice. 

Ţig s-a impus cu 7-5, 7-5, după o oră şi 59 de minute. În turul doi va juca împotriva americancei Christina McHale. Ocupanta locului 81 WTA a produs surpriza şi a eliminat-o pe favorita numărul 22, Karolima Muchova. McHale a pierdut numai 6 game-uri, scor 6-2, 6-4.

Calificarea este sinonimă cu cea mai importantă performanţă obţinută de Patricia Ţig la Roland Garros. Dacă va mai câştiga un meci în Paris, Ţig va ajunge în premieră în turul 3 la un turneu de Grand Slam.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și