Închide meniul

"Sunt foarte fericită că nu am mers la New York". Simona Halep nu se teme că s-ar putea infecta la Roma. Reacţia româncei

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2020, 20:02

Reclamă
"Sunt foarte fericită că nu am mers la New York". Simona Halep nu se teme că s-ar putea infecta la Roma. Reacţia româncei

Profimediaimages

Simona Halep se luptă pentru turneul de la Roma

Halep o va întâlni, în premieră, pe italianca Jasmine Paolini (99 WTA). Meciul va fi în format LIVE TEXT pe antenasport.ro, miercuri, de la ora 14:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep are meci cu Jasmine Paolini

Pentru româncă va fi primul meci după o pauză de exact o lună. Simona a decis să nu joace la US Open de teamă că s-ar putea infecta cu coronavirus.

"Să fiu sinceră, sunt foarte fericită că nu am jucat la New York. Am fost puţin speriată de ceea ce se întâmplă la nivel mondial şi în special în Statele Unite. Acum sunt aici, în Italia. Sunt foarte calmă şi dornică să joc din nou.

Dacă mă întrebi despre Roland Garros, în acest moment îţi pot spune că nu mă gândesc deloc la acel turneu de Grand Slam. Acum sunt concentrată numai la a avea o săptămână bună la Roma şi să îmi capăt ritmul competitiv pentru ceea ce se va întâmpla la Paris", a declarat românca pentru 'Punto by Break', citată de tenniswordles.com.

Campioana de la Wimbledon şi-a făcut încălzirea în turneul de dublu. Perechea Simona Halep/Monica Niculescu a făcut spectacol total la Roma. Româncele au pierdut doar un game în faţa perechii Elina Svitolina/Daiana Iastremska, 6-0, 6-1.

Reclamă

Darren Cahill a revenit alături de Simona Halep după o pauză de 7 luni. "Ia uite cine s-a întors. Ne-a fost dor de tine, D", a fost mesajul postat de Simona, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și