Închide meniul

Simona Halep, despre măsurile luate de autorităţile din Cehia: "Aici situația este sub control și mă simt în siguranță"

Antena Sport Publicat: 9 august 2020, 16:29

Reclamă
Simona Halep, despre măsurile luate de autorităţile din Cehia: "Aici situația este sub control și mă simt în siguranță"

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep participă la turneul de la Praga

Marea noastră campioană laudă restricţiile puse de autorităţile din Cehia şi spune că se simte chiar în siguranţă, deşi pericolul infectării cu noul coronavirus este peste tot.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt puțin neliniștită, dar trebuie să recunosc că aici situația este sub control și mă simt în siguranță. Așa că sunt fericită că mă întorc pe teren, sunt fericită că sunt sănătoasă. E ciudat după atâtea luni de pauză să joci, dar mă simt pregătită. 

Praga e unul din cele mai frumoase orașe pe care le-am vizitat, am mai fost aici acum 15 ani, sunt impresionată. Orașul meu preferat este Paris, dar Praga e pe locul 2. Și pot să zic Bună seara în limba cehă!”, a declarat Simona Halep, conform Digisport.

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Praga

Simona Halep este pe punctul de a disputa primul meci de la declanşarea pandemiei. A doua jucătoare a lumii a aflat cu cine va juca în primul tur al turneului de la Praga.

Halep va debuta împotriva ocupantei locului 45 din clasamentul WTA, Polona Hercog. Cele două au mai fost adversare de trei ori, iar constănţeanca a câştigat de două ori. S-a impus în set decisiv la Miami (2019) şi Eastbourne (2019). Hercog a bătut-o pe Halep la Sofia, în 2009.

Reclamă

Dacă va trece de manşa inaugurală, Halep poate da în turul următor de Patricia Ţig. Românca ia startul cu Barbora Krejcikova (115 WTA). Pe tabloul principal mai sunt repartizate Irina Begu şi Ana Bogdan. Begu îşi va încerca forţele cu ucraineanca Dayana Yastremska (25 WTA), iar românca de 27 de ani se va duela cu o sportivă venită din calificări.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” Vezi toate știrile
Citește și