Închide meniul

Simona Halep răsuflă uşurată. O jucătoare aflată în turneul de la Palermo are coronavirus. Emoţii pentru cinci românce

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2020, 6:48

Reclamă
Simona Halep răsuflă uşurată. O jucătoare aflată în turneul de la Palermo are coronavirus. Emoţii pentru cinci românce

Profimediaimages

Simona Halep a refuzat să participe la Palermo

Anunţul a fost făcut chiar de organizatori. "Sportiva este asimptomatică şi a fost retrasă de pe tablou. În conformitate cu protocolul nostru, orice persoană care este testată pozitiv va rămâne în izolare şi va primi tratamentul medical adecvat", se anunţă într-un comunicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cinci românce participă în turneul de la Palermo

Simona Halep se felicită că a decis să îşi amâne revenirea în circuit. A doua jucătoare a lumii anunţase că va participa în competiţia din Italia, dar s-a răzgândit după ce a crescut numărul de infectări cu coronavirus. Alte cinci conaţionale au decis să revină la fileu chiar la Palermo.

Patricia Ţig, Irina Begu şi Sorana Cîrstea sunt jucătoarele din România care sunt pe tabloul principal al turneului cu premii în valoare de 200.000 de dolari. Acestora li se pot alătura Elena-Gabriela Ruse şi Laura Paar. Cele două sportive au trecut de primul tur al calificărilor.

Ruse a învins-o cu 7-5, 6-2 pe Dalila Spiteri, iar Laura Paar a trecut în set decisiv de Bibiane Schoofs. 

Simona Halep a refuzat să joace la Palermo

"Având în vedere creşterea recentă a numărul cazurilor de Covid-19 în România şi anxietăţile mele referitoare la zborurile internaţionale, am luat decizia de a mă retrage de la Palermo. Vreau să mulţumesc directorului turneului şi ministrului Sănătăţii pentru toate eforturile făcute", a anunţat Simona Halep pe Twitter.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani Vezi toate știrile
Citește și