Închide meniul

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Dennis Man: "L-am tratat ca pe propriul copil şi m-a trădat". L-a contrazis pe Gigi Becali. "Jucătorii de la FCSB nu au reziliat contractul cu mine!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2021, 9:24 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:27

Reclamă
Anamaria Prodan a dat de pământ cu Dennis Man: "L-am tratat ca pe propriul copil şi m-a trădat". L-a contrazis pe Gigi Becali. "Jucătorii de la FCSB nu au reziliat contractul cu mine!"

Colaj Instagram Anamaria Prodan / Hepta

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Dennis Man

Anamaria l-a dat în judecată pe atacantul de 22 de ani şi îşi cere comisionul de 350.000 de euro. Este "la cuţite" şi cu Gigi Becali, cel care a anunţat că niciun jucător de la FCSB nu mai este impresariat de Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: "Pe Dennis Man l-am tratat ca pe propriul meu copil"

Agentul de jucători l-a contrazis pe patronul roş-albaştrilor şi asigură că mai mulţi fotbalişti de la FCSB sunt sub contract cu ea.

"Acolo (n.r. Transfermarkt), toți proștii pot scoate și pot băga orice, nu este un reper. Nimeni nu a reziliat contractul cu mine. Nu mă mai interesează de acum încolo, nu mă mai implic cu sufletul. Cine vrea să semneze cu mine semnează, dacă am ofertă pentru ei îi transfer, dacă nu, chiar nu mă mai zbat ca până acum. 

Să stea legați de cine vor. Îmi canalizez atenția pe alte lucruri. Am compania mare în Dubai, am jucători locali foarte buni. Cine vrea să facă performanță, foarte bine. Cine nu, să fie sănătos. Nu mai stau să pățesc ce am pățit cu Man. Să îl cresc, să îl ajut, să îl tratez ca pe propriul meu copil, iar mai apoi să mă trădeze, să dispară", a declarat Anamaria Prodan pentru Playsport.

Impresarul a evitat să comenteze decizia luată de Gigi Becali de a nu le permite jucătorilor de la FCSB să participe la Jocurile Olimpice. Informaţia a fost oferită în exclusivitate de AS.ro.

Reclamă

"Aici nu putem vorbi despre ce este corect și ce nu. Este echipa lui și poate face orice dorește, ca peste tot în lume. Dacă nu vrea să lase fotbaliștii la Olimpiadă, este dreptul lui. Eu, ca impresar, nu am voie să mă bag în așa ceva, nu ține de mine și nu pot face nimic în acest sens", a transmis soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și