Închide meniul

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Dennis Man: "L-am tratat ca pe propriul copil şi m-a trădat". L-a contrazis pe Gigi Becali. "Jucătorii de la FCSB nu au reziliat contractul cu mine!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2021, 9:24 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:27

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Dennis Man: "L-am tratat ca pe propriul copil şi m-a trădat". L-a contrazis pe Gigi Becali. "Jucătorii de la FCSB nu au reziliat contractul cu mine!"

Colaj Instagram Anamaria Prodan / Hepta

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Dennis Man

Anamaria l-a dat în judecată pe atacantul de 22 de ani şi îşi cere comisionul de 350.000 de euro. Este "la cuţite" şi cu Gigi Becali, cel care a anunţat că niciun jucător de la FCSB nu mai este impresariat de Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: "Pe Dennis Man l-am tratat ca pe propriul meu copil"

Agentul de jucători l-a contrazis pe patronul roş-albaştrilor şi asigură că mai mulţi fotbalişti de la FCSB sunt sub contract cu ea.

"Acolo (n.r. Transfermarkt), toți proștii pot scoate și pot băga orice, nu este un reper. Nimeni nu a reziliat contractul cu mine. Nu mă mai interesează de acum încolo, nu mă mai implic cu sufletul. Cine vrea să semneze cu mine semnează, dacă am ofertă pentru ei îi transfer, dacă nu, chiar nu mă mai zbat ca până acum. 

Să stea legați de cine vor. Îmi canalizez atenția pe alte lucruri. Am compania mare în Dubai, am jucători locali foarte buni. Cine vrea să facă performanță, foarte bine. Cine nu, să fie sănătos. Nu mai stau să pățesc ce am pățit cu Man. Să îl cresc, să îl ajut, să îl tratez ca pe propriul meu copil, iar mai apoi să mă trădeze, să dispară", a declarat Anamaria Prodan pentru Playsport.

Impresarul a evitat să comenteze decizia luată de Gigi Becali de a nu le permite jucătorilor de la FCSB să participe la Jocurile Olimpice. Informaţia a fost oferită în exclusivitate de AS.ro.

Reclamă

"Aici nu putem vorbi despre ce este corect și ce nu. Este echipa lui și poate face orice dorește, ca peste tot în lume. Dacă nu vrea să lase fotbaliștii la Olimpiadă, este dreptul lui. Eu, ca impresar, nu am voie să mă bag în așa ceva, nu ține de mine și nu pot face nimic în acest sens", a transmis soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și