Închide meniul

Nimeni nu înţelege cum este posibil. Cele două staruri par de aceeaşi vârstă, dar diferenţa dintre ele e de 41 de ani!

Antena Sport Publicat: 6 mai 2021, 11:07

Reclamă
Nimeni nu înţelege cum este posibil. Cele două staruri par de aceeaşi vârstă, dar diferenţa dintre ele e de 41 de ani!

Instagram Vera Wang

Vera Wang, alături de Rita Oro la un eveniment

Creatoarea de modă are peste 500.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram.  Wang tocmai le-a arătat acestora câteva poze în care este alături de celebra cântăreaţă Rita Ora, care este cu 41 de ani mai tânără. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

"Vera, arăţi incredibil. Atât de tânără…", a comentat Mike Peters. "Are 70 de ani", i-a răspuns un alt utilizator.

Vera Wang, preferata actriţelor de la Hollywood

Vera Wang are un succes uluitor cu rochiile ei, pe care le vinde cu sute de mii de euro. Vedeta s-a ocupat de ţinuta mai multor staruri ale cinematografiei.

Creatoarea de modă urmează să împlinească 72 de ani. Reuşeşte totuşi, într-un mod uimitor, să-şi ascundă vârsta. Pentru a arăta ca o adolescentă, fosta patinatoare ţine cont de nişte principii de viaţă, atunci când este vorba despre sport şi mâncare.

Reclamă
Reclamă 4

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

MIȘCARE nu faci că trebuie.
MIȘCARE faci că așa vrei tu!
Unde vrei tu!
Când vrei tu!
Cum vrei tu!
Câștigă aici aparatul total de fitness pentru la tine acasă!

Reclamă

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă maximă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și