Închide meniul

FCSB, pusă în gardă înaintea duelului cu FC Botoşani. Ameninţările moldovenilor: "Nu vreau să le fac un rău atât de mare, dar n-am cum să nu-i bat!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2021, 10:29 / Actualizat: 28 aprilie 2023, 20:04

Reclamă
FCSB, pusă în gardă înaintea duelului cu FC Botoşani. Ameninţările moldovenilor: "Nu vreau să le fac un rău atât de mare, dar n-am cum să nu-i bat!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB, nevoită să câştige la Botoşani

FCSB, pusă în gardă înaintea duelului cu FC Botoşani, FC Botoşani este în faţa duelului cu FCSB, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1. Acuzat că i-ar face jocurile lui Gigi Becali, Valeriu Iftime a ţinut să le răspundă contestatarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, este convins că echipa lui îi va produce surpriza şi că o va încurca pe FCSB în lupta pentru titlu. Niciodată nu s-au impus jucătorii lui Croitoru în meciurile directe de pe teren propriu.

FCSB, pusă în gardă înaintea duelului cu FC Botoşani. Valeriu Iftime i-a pus gând rău lui Gigi Becali

Eu cred și sper să arătăm că suntem o echipă bună, că tragem la locul patru. Faptul că Sepsi a bătut, am mare nevoie de victorie. Nu vreau să le fac un rău atât de mare, dar n-am cum să nu-i bat. Aștept, am încredere că, de data asta, chiar sunt în stare să câștig. O să văd!

Nu are rost să vorbesc cu ei (n.r. – cu jucătorii). E un meci important, oricare altă echipă din țara asta care joacă cu FCSB sau Cluj se motivează. E o poveste care ține de voința sau de statutul de jucător profesionist. Să-mi spui mie că nu vrea Ongenda, Braun sau Chindriș să câștige, e o glumă foarte proastă! Toți muncim, suntem conectați. Uneori poți, alteori nu.

Eu cred că echipe precum Botoșaniul, Sepsi sau chiar cei de la Clinceni, nu suntem niște victime. Poți să iei o bătaie de la Craiova, FCSB sau de la Cluj, dar nimeni nu se dă la o parte, mai ales la un meci cu o asemenea importanță. Trebuie să recunosc că am pus un obiectiv greu pentru noi, dar dacă vrei să faci lucruri mari trebuie să țintești sus. Și noi țintim cât mai sus„, a declarat Valeriu Iftime pentru Digi Sport.

Reclamă

Marius Croitoru a răbufnit înainte de FC Botoşani – FCSB

Şi Croitoru speră să o încurce pe FCSB în lupta pentru titlu şi să şteargă „eticheta” care le-a fost pusă moldovenilor după cele trei înfrângeri la rând din meciurile directe.

Este o dorinţă mare de victorie. Acum e un plus pentru că vreau să scăpăm odată de această problemă pe care o au mulţi, cum că noi suntem echipa FCSB-ului şi le dăm meciurile. De asta îmi doresc enorm de mult să câştigăm şi să punem capăt speculaţiilor care nu au nici măcar un sâmbure de adevăr.

Jucătorii mei ar trebui să îşi aducă aminte ce au scris ziarele după meciul cu FCSB de la Giurgiu. Iar asta ar trebui să-i motiveze la maximum. Aşa ceva nu ar trebui să se mai repete pentru că se aruncă noroi în munca lor. Aşa că trebuie să dea totul, absolut totul pentru fiecare metru de teren. Va fi totul pe atac pentru că vreau să câştig„, a declarat Marius Croitoru la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și