Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Visul lui Victor Pițurcă! Planul legat de naționala României: ”Dacă ar fi să mă întorc, asta mi-aș dori foarte mult!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 6 mai 2021, 6:31

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Visul lui Victor Pițurcă! Planul legat de naționala României: ”Dacă ar fi să mă întorc, asta mi-aș dori foarte mult!”

AS.ro

Victor Pițurcă, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Am mai multe regrete. Cel mai mare dintre ele este acela că nu am reușit să calific naționala la un Campionat Mondial. Ăsta este regretul meu la echipa națională. Visul meu este să duc naționala la un Mondial. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă ar fi să mă mai întorc, asta mi-aș dori foarte mult. După ce am reușit trei calificări la Campionatul European, ăsta este visul meu. 

Să duc naționala la un Mondial. Nu are treabă cu actuala conducere a FRF, dacă ar fi să mă întorc. La echipa națională vii pentru fotbalul românesc, vii pentru echipa națională”, a declarat Victor Pițurcă, într-un interviu pentru AntenaSport, difuzat în emisiunea AS.ro LIVE.

Victor Pițurcă e gata de o nouă provocare

Victor Pițurcă nu ar prelua naționala României în acest moment și susține că ar dori să antreneze o echipă cu care să nu mai fie outsider. ”Piți” a refuzat două oferte de a antrena echipe naționale.

În momentul de față nu aș accepta să preiau naționala. Îmi este dor să antrenez normal. Sunt încă tânăr și cred că mai pot antrena mult timp. Aș accepta și o echipă națională, dar nu orice fel de națională. 

Reclamă

Am avut două oferte de a prelua naționale, dar am refuzat. Și la echipa națională m-am săturat să fiu outsider. Tot timpul, cât am fost la națională, nu am fost favoriți niciodată”, a mai spus Pițurcă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și