Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Visul lui Victor Pițurcă! Planul legat de naționala României: ”Dacă ar fi să mă întorc, asta mi-aș dori foarte mult!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 6 mai 2021, 6:31

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Visul lui Victor Pițurcă! Planul legat de naționala României: ”Dacă ar fi să mă întorc, asta mi-aș dori foarte mult!”

AS.ro

Victor Pițurcă, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Am mai multe regrete. Cel mai mare dintre ele este acela că nu am reușit să calific naționala la un Campionat Mondial. Ăsta este regretul meu la echipa națională. Visul meu este să duc naționala la un Mondial. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă ar fi să mă mai întorc, asta mi-aș dori foarte mult. După ce am reușit trei calificări la Campionatul European, ăsta este visul meu. 

Să duc naționala la un Mondial. Nu are treabă cu actuala conducere a FRF, dacă ar fi să mă întorc. La echipa națională vii pentru fotbalul românesc, vii pentru echipa națională”, a declarat Victor Pițurcă, într-un interviu pentru AntenaSport, difuzat în emisiunea AS.ro LIVE.

Victor Pițurcă e gata de o nouă provocare

Victor Pițurcă nu ar prelua naționala României în acest moment și susține că ar dori să antreneze o echipă cu care să nu mai fie outsider. ”Piți” a refuzat două oferte de a antrena echipe naționale.

În momentul de față nu aș accepta să preiau naționala. Îmi este dor să antrenez normal. Sunt încă tânăr și cred că mai pot antrena mult timp. Aș accepta și o echipă națională, dar nu orice fel de națională. 

Reclamă

Am avut două oferte de a prelua naționale, dar am refuzat. Și la echipa națională m-am săturat să fiu outsider. Tot timpul, cât am fost la națională, nu am fost favoriți niciodată”, a mai spus Pițurcă.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și