Închide meniul

Veste excelentă pentru Ciprian Tătărușanu. Portarul român va rămâne la AC Milan până în 2023!

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2021, 9:04

Reclamă
Veste excelentă pentru Ciprian Tătărușanu. Portarul român va rămâne la AC Milan până în 2023!

Ciprian Tătărușanu, subiect de glume în Italia

Profimedia

Potrivit sempremilan.com, conducătorii clubului l-au anunțat pe Tătărușanu că vor să îl păstreze indiferent ce se întâmplă cu Gianluigi Donnarumma, titularul de drept al rossonerilor. Goalkeeperul cu o cotă de 60 de milioane de euro este în ultima lună de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu va continua la AC Milan

"Se dorește ca Tătărușanu să rămână a doua variantă pentru postul de portar al lui AC Milan. Contractul lui expiră în 2023 și, cel mai probabil, va fi dus până la capăt. Românul a lăsat o impresie bună atunci când s-a apelat la el", anunță sursa citată.

Dacă Donnarumma va pleca, în locul lui poate fi adus Antonio Mirante de la AS Roma. S-au purtat deja negocieri cu portarul de 38 de ani, a cărui înțelegere expiră în această vară. Mirante are șanse mici să continue alături de Jose Mourinho, antrenorul care tocmai a semnat cu capitolinii.

După ce a fost de la Olympique Lyon, Tătărușanu a bifat o singură apariție în Serie A. A avut viață grea în confruntarea AC Milan – AS Roma, încheiată 3-3. Românul a stat între buturi în două meciuri din Cupa Italiei.

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la echipa națională

În luna noiembrie a anului trecut, Ciprian Tătărușanu a decis să nu mai accepte nicio convocare la reprezentativa României. Meciul cu Irlanda de Nord a fost ultimul pentru Tătărușanu între buturile reprezentativei tricolore. Goalkeeper-ul lui AC Milan a bifat atunci cel de-al 73-lea meci în tricoul selecționatei noastre.

Reclamă

Să pot fi căpitanul României a însemnat pentru mine cel mai frumos lucru din carieră”, au fost ultimele cuvinte spuse de Tătărușanu din postura de portar al naționalei.

Ciprian Tătărușanu a debutat pentru România în 2010 și a apărat culorile pentru 11 ani. El a fost participant cu selecționata noastră la EURO 2016 și a devenit chiar căpitanul ”tricolorilor”.

”Tătă” a jucat 73 de partide la echipa națională și ocupă astfel poziția 17 în clasamentul all-time al jucătorilor cu cele mai multe meciuri la prima reprezentativă, la egalitate cu Cosmin Contra.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și