Închide meniul

Încep negocierile pentru cumpărarea lui Arsenal! Thierry Henry, detalii despre oferta de 1.8 miliarde de lire sterline. "Este de mult timp fanul echipei!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2021, 9:43

Reclamă
Încep negocierile pentru cumpărarea lui Arsenal! Thierry Henry, detalii despre oferta de 1.8 miliarde de lire sterline. "Este de mult timp fanul echipei!"

Profimediaimages

Thierry Henry așteaptă să ia start negocierile pentru cumpărarea lui Arsenal

Fostul atacant francez a declarat că Ek îi va prezenta o ofertă de cumpărare lui Stan Kroenke, actualul propietar, până la finalul săptămânii. Această ofertă ar putea fi de 1,8 miliarde de lire sterline. Ek are o avere estimată la 3.4 miliarde de lire sterline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ofertă uriașă pentru cumpărarea pachetului majoritar de acțiuni de la Arsenal

"Cred că va fi o negociere lungă şi nu uşoară. Vreau doar să spun că Daniel nu va renunţa, este un fan al echipei Arsenal de mult timp", a declarat Henry, potrivit news.ro

Săptămâna trecută, proprietarii clubului Arsenal Londra, Stan Kroenke şi Josh Kroenke, spuneau că rămân "sută la sută angajaţi" faţă de gruparea din Premier League şi că "nu vând nicio acţiune". Fanii fac însă mari presiuni, mai ales după ce americanii și-au dorit ca Arsenal să participe în Super Liga Europei.

"Nu înţeleg cum a fost cineva care să creadă că acest proiect poate fi acceptat. N-am crezut nicio secundă că poate funcţiona o Super Ligă Europeană. Surprinzător a fost comportamentul cluburilor din Anglia.

Visul tuturor este să distrugă Premier League, în Europa. Iar în Anglia, ne-o facem cu mâna noastră. Nu înţeleg raţionamentul, mai ales că Anglia a votat pentru Brexit şi acum vrea să aducă o Super Ligă. Super Liga va distruge, 100%, Premier League", a spus Arsene Wenger după ce a fost anunțată înființarea competiției. Între timp, proiectul Super Ligii Europei a fost suspendat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și