Închide meniul

Încep negocierile pentru cumpărarea lui Arsenal! Thierry Henry, detalii despre oferta de 1.8 miliarde de lire sterline. "Este de mult timp fanul echipei!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2021, 9:43

Încep negocierile pentru cumpărarea lui Arsenal! Thierry Henry, detalii despre oferta de 1.8 miliarde de lire sterline. "Este de mult timp fanul echipei!"

Profimediaimages

Thierry Henry așteaptă să ia start negocierile pentru cumpărarea lui Arsenal

Fostul atacant francez a declarat că Ek îi va prezenta o ofertă de cumpărare lui Stan Kroenke, actualul propietar, până la finalul săptămânii. Această ofertă ar putea fi de 1,8 miliarde de lire sterline. Ek are o avere estimată la 3.4 miliarde de lire sterline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ofertă uriașă pentru cumpărarea pachetului majoritar de acțiuni de la Arsenal

"Cred că va fi o negociere lungă şi nu uşoară. Vreau doar să spun că Daniel nu va renunţa, este un fan al echipei Arsenal de mult timp", a declarat Henry, potrivit news.ro

Săptămâna trecută, proprietarii clubului Arsenal Londra, Stan Kroenke şi Josh Kroenke, spuneau că rămân "sută la sută angajaţi" faţă de gruparea din Premier League şi că "nu vând nicio acţiune". Fanii fac însă mari presiuni, mai ales după ce americanii și-au dorit ca Arsenal să participe în Super Liga Europei.

"Nu înţeleg cum a fost cineva care să creadă că acest proiect poate fi acceptat. N-am crezut nicio secundă că poate funcţiona o Super Ligă Europeană. Surprinzător a fost comportamentul cluburilor din Anglia.

Visul tuturor este să distrugă Premier League, în Europa. Iar în Anglia, ne-o facem cu mâna noastră. Nu înţeleg raţionamentul, mai ales că Anglia a votat pentru Brexit şi acum vrea să aducă o Super Ligă. Super Liga va distruge, 100%, Premier League", a spus Arsene Wenger după ce a fost anunțată înființarea competiției. Între timp, proiectul Super Ligii Europei a fost suspendat.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah Vezi toate știrile
Citește și