Închide meniul

Lionel Messi, mutare de titlu. Şi-a chemat, în premieră, toţi coechipierii la el acasă! Ce s-a întâmplat înaintea derby-ului Barcelona-Atletico

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2021, 16:24

Reclamă
Lionel Messi, mutare de titlu. Şi-a chemat, în premieră, toţi coechipierii la el acasă! Ce s-a întâmplat înaintea derby-ului Barcelona-Atletico

Profimediaimages

Lionel Messi i-a chemat pe toţi jucătorii Barcelonei la el acasă

Golgheter în campionatul Spaniei, cu 28 de goluri, Lionel Messi a încercat să unească şi mai mult grupul. Toţi jucătorii grupării blaugrana au fost invitaţi, alături de soţii şi prietene, la vila căpitanului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii Barcelonei, chemaţi la grătar de Lionel Messi

Cel mai bun marcator din istoria Barcelonei a ţinut să le amintească importanţa derby-ului de etapa viitoare, cu Atletico. În cazul unei victorii, catalanii sunt noul lider din La Liga. 

Potrivit Mundo Deportivo, la vila lui Messi s-a servit grătar tipic argentinian. Este o premieră! Niciodată, în cei 17 ani în care a jucat pe Camp Nou, legenda Barcelonei nu şi-a chemat toţi colegii la el acasă pentru a sărbători o victorie.

Ultima dată când starurile blaugrana s-au întâlnit în afara terenului a fost în ianuarie 2020, imediat după numirea lui Quique Setien. Evenimentul a avut loc atunci într-un restaurant din Barcelona.

Valencia – Barcelona 2-3

FC Barcelona s-a impus dramatic, cu scorul de 3-2, pe terenul Valenciei în etapa a 34-a din La Liga. Lionel Messi a marcat două dintre goluri.

Reclamă

După o primă repriză fără goluri, meciul s-a dezghețat după pauză. Gabriel Paulista a deschis scorul pentru Valencia în minutul 50, dar Messi a egalat doar 7 minute mai târziu, după care Griezmann a adus-o pe Barcelona în avantaj în minutul 63. Messi a ieșit din nou la rampă și a lovit dintr-o fază fază fixă. A fost al 50-lea gol marcat direct din lovitură liberă de starul argentinian.

Valencia a mai marcat o dată până la final, prin Carlos Soler, dar n-a fost suficient pentru ca "Liliecii" să smulgă un punct.

Cum arată clasamentul din La Liga

1. Atletico Madrid, 34 de meciuri, 76 de puncte
2. Real Madrid, 34 de meciuri, 74 de puncte
3. Barcelona, 34 de meciuri, 74 de puncte
4. Sevilla, 33 de meciuri, 70 de meciuri
 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și