Închide meniul

Viitorul – Dinamo 1-2 | Jucătorul certat de Dusan Uhrin: "Nu e stilul meu!" Ce regret are antrenorul ceh. "Trebuia să fac asta mai devreme"

Antena Sport Publicat: 2 mai 2021, 18:59

Reclamă
Viitorul – Dinamo 1-2 | Jucătorul certat de Dusan Uhrin: "Nu e stilul meu!" Ce regret are antrenorul ceh. "Trebuia să fac asta mai devreme"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

"Sunt foarte fericit, jucătorii au luptat până la final. A fost un joc foarte dificil pentru că nu am mai avut schimbări în ultimele 25 de minute. Trebuie să ne refacem, pentru meciul cu Iaşi", a spus Dusan Uhrin, la finalul meciului de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul ceh a jucat al doilea meci la rând în sistemul 3-5-2, iar Dinamo a câştigat din nou.

"Am adaptat sistemul la jucătorii pe care îi avem la dispoziție. Poate că dacă aș fi schimbat mai devreme sistemul, nu am fi pierdut unul dintre primele două meciuri (n.r. 0-1 cu UTA și 1-4 cu Gaz Metan)", a declarat Uhrin.

Dusan Uhrin l-a certat pe Eşanu pentru că a tras de timp

Uhrin a explicat că l-a certat în minutele de final pe Mihai Eşanu, pentru că i s-a părut că trage de timp, simulând o accidentare: "Nu-mi place când jucătorii stau pe teren, nu e stilul meu".

Răuţă în schimb are probleme reale. "Paul Anton e bine. Cred că şi Eșanu va fi bine, dar Răuță are probleme serioase, cu siguranță nu va juca la Iași", a mai spus Uhrin.

Reclamă

Cehul n-a fost de acord cu cei care au spus că victoria lui Dinamo a fost norocoasă. "Am avut șanse, puteam marca mai mult, Morsay, Nemec au avut ocazii mari. Dar şi Viitorul a jucat bine, a avut șanse de a marca", a mai spus Dusan Uhrin, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și