Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Budescu a zis că se lasă de fotbal!” ”Gașca nebună”, sperietoare de jucători. Varga, dezvăluiri fabuloase: ”Băi, țăranule, pleacă de aici!”

Silviu Corneanu Publicat: 1 mai 2021, 9:45

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Budescu a zis că se lasă de fotbal!” ”Gașca nebună”, sperietoare de jucători. Varga, dezvăluiri fabuloase: ”Băi, țăranule, pleacă de aici!”

AS.ro

Dacian Varga a fost invitat la AS.ro LIVE

Varga susține că jucători care ulterior și-au făcut un nume în fotbalul românesc, precum Papp, Gardoș sau Budescu, nu au reușit să facă față în acea vreme la Sportul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Sportul, la noi, au venit fotbaliști buni, dar nu putea să intre nimeni. Au venit jucători mari, dar nu făceau față. A fost Papp, nu avea cum să se adapteze. Într-o săptămână l-am gonit: băi, țăranule, pleacă de aici. 

A venit Gardoș, a plecat din cantonament. Sa pus să-și facă și băiatul masaj, după o săptămână de antrenament, l-am văzut pe masa de masaj: bă, ridică-te, mă, de pe masă. 

Cum să te pui pe masa de masaj, ai o săptămână și vrei să faci masaj, ieși. A plecat. L-a sunat pe Șiman a zis că el nu poate să stea la noi. Nu-i băga nimeni în seamă. Nu putea nimeni să intre”, a povestit Dacian Varga la AS.ro LIVE.

Constantin Budescu nu a făcut față la Sportul Studențesc

Surpriza vine de la Constantin Budescu. Varga susține că nici acesta nu a făcut față la Sportul, iar după trei antrenamente i-a transmis lui Șiman că se va lăsa de fotbal dacă nu-l lasă să plece. Acesta semnase deja contractul.

Reclamă

Budescu, după o săptămână a fugit. A venit să facă el niște floricele la antrenament, când i-am dat două: cumetre, du-te, frate, la Petrolul, ai venit să faci d-astea aici. 

După trei antrenamente nu a mai venit. Semnase, tot… L-a sunat pe Șiman, că nu poate să stea, că nu mai vine, se lasă de fotbal. A fugit”, a dezvăluit Dacian Varga la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și