Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Budescu a zis că se lasă de fotbal!” ”Gașca nebună”, sperietoare de jucători. Varga, dezvăluiri fabuloase: ”Băi, țăranule, pleacă de aici!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 1 mai 2021, 9:45

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Budescu a zis că se lasă de fotbal!” ”Gașca nebună”, sperietoare de jucători. Varga, dezvăluiri fabuloase: ”Băi, țăranule, pleacă de aici!”

AS.ro

Dacian Varga a fost invitat la AS.ro LIVE

Varga susține că jucători care ulterior și-au făcut un nume în fotbalul românesc, precum Papp, Gardoș sau Budescu, nu au reușit să facă față în acea vreme la Sportul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Sportul, la noi, au venit fotbaliști buni, dar nu putea să intre nimeni. Au venit jucători mari, dar nu făceau față. A fost Papp, nu avea cum să se adapteze. Într-o săptămână l-am gonit: băi, țăranule, pleacă de aici. 

A venit Gardoș, a plecat din cantonament. Sa pus să-și facă și băiatul masaj, după o săptămână de antrenament, l-am văzut pe masa de masaj: bă, ridică-te, mă, de pe masă. 

Cum să te pui pe masa de masaj, ai o săptămână și vrei să faci masaj, ieși. A plecat. L-a sunat pe Șiman a zis că el nu poate să stea la noi. Nu-i băga nimeni în seamă. Nu putea nimeni să intre”, a povestit Dacian Varga la AS.ro LIVE.

Constantin Budescu nu a făcut față la Sportul Studențesc

Surpriza vine de la Constantin Budescu. Varga susține că nici acesta nu a făcut față la Sportul, iar după trei antrenamente i-a transmis lui Șiman că se va lăsa de fotbal dacă nu-l lasă să plece. Acesta semnase deja contractul.

Reclamă

Budescu, după o săptămână a fugit. A venit să facă el niște floricele la antrenament, când i-am dat două: cumetre, du-te, frate, la Petrolul, ai venit să faci d-astea aici. 

După trei antrenamente nu a mai venit. Semnase, tot… L-a sunat pe Șiman, că nu poate să stea, că nu mai vine, se lasă de fotbal. A fugit”, a dezvăluit Dacian Varga la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și