Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 2-0 | Mihai Rotaru îi ameninţă pe rivali. "Îi batem 30 de ani la rând!" Ce obiectiv i-a stabilit lui Ouzounidis şi ce a spus despre Dinamo

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 9:11

Reclamă
Universitatea Craiova – FCSB 2-0 | Mihai Rotaru îi ameninţă pe rivali. "Îi batem 30 de ani la rând!" Ce obiectiv i-a stabilit lui Ouzounidis şi ce a spus despre Dinamo

Mihai Rotaru, dezvăluiri despre situaţia de la Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Rotaru este mândru de victoriile Craiovei cu CFR şi FCSB, care au readus echipa din Oltenia în lupta pentru titlu. Craiova n-a luat gol în ultimele două dueluri cu FCSB. După 0-0, în returul sezonului regulat, jucătorii lui Ouzounidis s-au impus clar aseară, în play-off, cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – FCSB 2-0 | Mihai Rotaru: "Eu zic că trebuie să fim cumpătaţi"

"Eu zic că trebuie să fim cumpătaţi. E extrem de important ce se întâmplă duminică la meciul cu Clinceni. Trebuie să ne uităm la locul 2. Despre titlu vorbim mai târziu. 

Ei au avut multe ocazii în sezonul regulat, dar dacă analizăm meciul, 60 de minute am fost echipa mai bună. Ei au fost mai buni, dar în ultimele 30 de minute. Noi am avut ocazii sa înscriem, dar din păcate nu au intrat. 

E greu de spus dacă m-am aşteptat sau nu, dar pot spune că e frumos. Să baţi CFR şi FCSB în 4 zile e o senzaţie plăcută", a spus Mihai Rotaru, potrivit sport.ro.

Universitatea Craiova – FCSB 2-0 | Mihai Rotaru: "Îi batem 30 de ani la rând"

Mihai Rotariu o ameninţă pe FCSB. Şeful Craiovei spune că în curând vor urma 30 de ani de victorii.

Reclamă

"Dinamo a reprezentat pentru Craiova ceea ce reprezintă FCSB-ul în ultimul timp, dar am spus acum un an de zile: când începem să îi batem frecvent, îi batem 30 de ani la rând. Deocamdată nu am început să îi batem frecvent, dar eu cred ca o să vină şi vremea asta", a ameninţat-o Rotaru pe FCSB.

Mihai Rotaru s-a referit şi la marea rivală a fanilor din Oltenia, Dinamo, care este în pericol să retrogradeze în liga secundă.

"Ar fi păcat să retrogradeze Dinamo, dar nici n-am plânge. Nu ne rugăm să se salveze, dar pentru fotbalul românesc ar ajuta", a mai spus şeful Craiovei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și