Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 2-0 | Mihai Rotaru îi ameninţă pe rivali. "Îi batem 30 de ani la rând!" Ce obiectiv i-a stabilit lui Ouzounidis şi ce a spus despre Dinamo

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 9:11

Reclamă
Universitatea Craiova – FCSB 2-0 | Mihai Rotaru îi ameninţă pe rivali. "Îi batem 30 de ani la rând!" Ce obiectiv i-a stabilit lui Ouzounidis şi ce a spus despre Dinamo

Mihai Rotaru, dezvăluiri despre situaţia de la Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Rotaru este mândru de victoriile Craiovei cu CFR şi FCSB, care au readus echipa din Oltenia în lupta pentru titlu. Craiova n-a luat gol în ultimele două dueluri cu FCSB. După 0-0, în returul sezonului regulat, jucătorii lui Ouzounidis s-au impus clar aseară, în play-off, cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – FCSB 2-0 | Mihai Rotaru: "Eu zic că trebuie să fim cumpătaţi"

"Eu zic că trebuie să fim cumpătaţi. E extrem de important ce se întâmplă duminică la meciul cu Clinceni. Trebuie să ne uităm la locul 2. Despre titlu vorbim mai târziu. 

Ei au avut multe ocazii în sezonul regulat, dar dacă analizăm meciul, 60 de minute am fost echipa mai bună. Ei au fost mai buni, dar în ultimele 30 de minute. Noi am avut ocazii sa înscriem, dar din păcate nu au intrat. 

E greu de spus dacă m-am aşteptat sau nu, dar pot spune că e frumos. Să baţi CFR şi FCSB în 4 zile e o senzaţie plăcută", a spus Mihai Rotaru, potrivit sport.ro.

Universitatea Craiova – FCSB 2-0 | Mihai Rotaru: "Îi batem 30 de ani la rând"

Mihai Rotariu o ameninţă pe FCSB. Şeful Craiovei spune că în curând vor urma 30 de ani de victorii.

Reclamă

"Dinamo a reprezentat pentru Craiova ceea ce reprezintă FCSB-ul în ultimul timp, dar am spus acum un an de zile: când începem să îi batem frecvent, îi batem 30 de ani la rând. Deocamdată nu am început să îi batem frecvent, dar eu cred ca o să vină şi vremea asta", a ameninţat-o Rotaru pe FCSB.

Mihai Rotaru s-a referit şi la marea rivală a fanilor din Oltenia, Dinamo, care este în pericol să retrogradeze în liga secundă.

"Ar fi păcat să retrogradeze Dinamo, dar nici n-am plânge. Nu ne rugăm să se salveze, dar pentru fotbalul românesc ar ajuta", a mai spus şeful Craiovei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și