Închide meniul

EXCLUSIV | Haos la FCSB! Gigi Becali, informat greșit de subalterni! Finanțatorul echipei și-a făcut degeaba praf căpitanul! De ce a luat galben Florin Tănase

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 5:47

Reclamă
EXCLUSIV | Haos la FCSB! Gigi Becali, informat greșit de subalterni! Finanțatorul echipei și-a făcut degeaba praf căpitanul! De ce a luat galben Florin Tănase

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, finanţator FCSB

Lui Becali i-a ajuns la urechi faptul că Tănase i-a reproșat arbitrului că i-a dat roșu lui Vătăjelu pentru a compensa cu penalty-ul neacordat pentru FCSB. Din informațiile AS.ro, lucrurile nu au stat deloc așa. Cei prezenți la fața locului au confirmat spusele lui Tănase și Vătăjelu, conform cărora cei doi discutau între ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ți-a dat roșu ca să compenseze pentru penalty-ul nedat!", i-ar fi zis Tănase lui Vătăjelu. Lucru auzit de arbitru care i-a acordat galben pentru proteste, doar că golgheterul Ligii 1 nu a protestat la adresa sa. 

"Tănase e amfitrionul echipei și nu-i poate zice nimeni nimic…. el i-a zis arbitrului: 'Ce, mă, ai dat roșu ca să compensezi pentru penalty nedat?'.

Cum să spui așa ceva, mă? Joacă fotbal, că ești condus. Da, așa a spus.  El e împăratul echipei, ce să mai, a luat 3 galbene aiurea", a tunat Becali după meci.

Florin Tănase a luat galben pentru că a vorbit cu Bogdan Vătăjelu

Florin Tănase a explicat faza în care a primit cartonașul galben. "Decarul" de la FCSB susține că nu i-a zis absolut nimic centralului, ci a purtat o discuție cu Bogdan Vătăjelu. 

Reclamă

"Este incredibil (n.r întrebat de cartonașul galben primit), eu vorbeam cu Vătăjelu, îi explicam de ce a luat roșu. Nu i-am spus nimic și el mi-a arătat cartonașul galben. Puteți să-l întrebați pe Vătăjelu, este incredibil ce face acest om (n.r Istvan Kovacs). Mai și spune în cască: <<Tănase, galben, proteste>>", a explicat Florin Tănase după meci.

Bogdan Vătăjelu îi ia apărarea lui Florin Tănase 

Declarația căpitanului de la FCSB a fost susținută în totalitate de Bogdan Vătăjelu. Jucătorul celor de la Universitate Craiova a confirmat faptul că Tănase vorbea cu el.

"Cum să îi dai galben lui Tănase? I-a dat cartonașul galben pentru că vorbea cu mine. E ciudat. Îl respect, arbitrează în Liga Campionilor, în Europa, dar sincer mi se pare o atitudine ciudată faţă de jucători. 

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să-l acuz pe domnul Istvan, dar la faza la care am fost eliminat Tănase ia galben pentru simplul fapt că vorbeşte cu mine", a povestit și Bogdan Vătăjelu după meci. 

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și