Închide meniul

EXCLUSIV | Haos la FCSB! Gigi Becali, informat greșit de subalterni! Finanțatorul echipei și-a făcut degeaba praf căpitanul! De ce a luat galben Florin Tănase

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 5:47

EXCLUSIV | Haos la FCSB! Gigi Becali, informat greșit de subalterni! Finanțatorul echipei și-a făcut degeaba praf căpitanul! De ce a luat galben Florin Tănase

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, finanţator FCSB

Lui Becali i-a ajuns la urechi faptul că Tănase i-a reproșat arbitrului că i-a dat roșu lui Vătăjelu pentru a compensa cu penalty-ul neacordat pentru FCSB. Din informațiile AS.ro, lucrurile nu au stat deloc așa. Cei prezenți la fața locului au confirmat spusele lui Tănase și Vătăjelu, conform cărora cei doi discutau între ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ți-a dat roșu ca să compenseze pentru penalty-ul nedat!", i-ar fi zis Tănase lui Vătăjelu. Lucru auzit de arbitru care i-a acordat galben pentru proteste, doar că golgheterul Ligii 1 nu a protestat la adresa sa. 

"Tănase e amfitrionul echipei și nu-i poate zice nimeni nimic…. el i-a zis arbitrului: 'Ce, mă, ai dat roșu ca să compensezi pentru penalty nedat?'.

Cum să spui așa ceva, mă? Joacă fotbal, că ești condus. Da, așa a spus.  El e împăratul echipei, ce să mai, a luat 3 galbene aiurea", a tunat Becali după meci.

Florin Tănase a luat galben pentru că a vorbit cu Bogdan Vătăjelu

Florin Tănase a explicat faza în care a primit cartonașul galben. "Decarul" de la FCSB susține că nu i-a zis absolut nimic centralului, ci a purtat o discuție cu Bogdan Vătăjelu. 

Reclamă

"Este incredibil (n.r întrebat de cartonașul galben primit), eu vorbeam cu Vătăjelu, îi explicam de ce a luat roșu. Nu i-am spus nimic și el mi-a arătat cartonașul galben. Puteți să-l întrebați pe Vătăjelu, este incredibil ce face acest om (n.r Istvan Kovacs). Mai și spune în cască: <<Tănase, galben, proteste>>", a explicat Florin Tănase după meci.

Bogdan Vătăjelu îi ia apărarea lui Florin Tănase 

Declarația căpitanului de la FCSB a fost susținută în totalitate de Bogdan Vătăjelu. Jucătorul celor de la Universitate Craiova a confirmat faptul că Tănase vorbea cu el.

"Cum să îi dai galben lui Tănase? I-a dat cartonașul galben pentru că vorbea cu mine. E ciudat. Îl respect, arbitrează în Liga Campionilor, în Europa, dar sincer mi se pare o atitudine ciudată faţă de jucători. 

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să-l acuz pe domnul Istvan, dar la faza la care am fost eliminat Tănase ia galben pentru simplul fapt că vorbeşte cu mine", a povestit și Bogdan Vătăjelu după meci. 

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • FCSB a pierdut la Craiova, scor 0-2
  • Gigi Becali l-a criticat pe Florin Tănase

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și