Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Geraldo Alves, ”copilul” lui Jose Mourinho: ”A pariat pe mine!” Tehnicianul portughez l-a debutat la Benfica: ”M-a băgat cu Sporting!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 27 aprilie 2021, 11:37

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Geraldo Alves, ”copilul” lui Jose Mourinho: ”A pariat pe mine!” Tehnicianul portughez l-a debutat la Benfica: ”M-a băgat cu Sporting!”

AS.ro

Geraldo Alves a fost invitat la AS.ro LIVE

Am rămas la echipa B a celor de la Benfica și a venit Mourinho și a pariat pe mine. M-a chemat la echipa mare și am semnat contract cu echipa mare de la Benfica. Mourinho a fost un pariu al președintelui. A fost o perioadă în care a schimbat ceva la echipă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am bătut marea rivală, Sporting. Eu aveam 20 de ani atunci, am debutat într-un meci cu Sporting, într-un meci cu 80.000 de fani, mi-au tremurat picioarele.

Pe vechiul stadion Da Luz, unde intrau 120.000 de fani, înainte să pună scaunele. Eu am jucat 20 de minute. A fost debutul meu în prima divizie din Portugalia”, și-a amintit Geraldo la AS.ro LIVE.

Geraldo Alves, impresionat de Jose Mourinho

Geraldo consideră că Mourinho a fost cel care a modernizat fotbalul portughez și susține că acesta nu este deloc arogant.

Reclamă

Eu am început fotbalul profesionist cu el. El era doar cu mingea, de la început la sfârșit. El a modernizat fotbalul în Portugalia. El a reușit să scoată tot ce e mai bun din jucători.

Poate la televizor pare arogant, dar cu noi nu e. Când a plecat, țin minte că după ședința de după meciul cu Sporting au fost la președinte să-i zică să nu-l lase să plece”, susține Geraldo Alves.

Reclamă 4 / 0/3

Geraldo Alves a debutat cu Jose Mourinho

Geraldo a început fotbalul profesionist cu Mourinho și își aduce aminte că tehnicianul nu ținea cont de numele jucătorului, sau de cv-ul acestuia. Din această cauză, Mourinho avea probleme cu ”greii” din echipă.

Mourinho era un antrenor diferit, a fost foarte sincer cu jucătorii și-i băga în teren doar pe cei care se antrenau cel mai bine, indiferent de nume. Nu conta cv-ul, de asta m-a luat pe mine și încă doi fotbaliști. 

A avut probleme cu niște jucători grei de la echipă. Nu a rămas, pentru că el voia să fie antrenor mai mulți ani, dar președintele a zis că nu se bazează pe el, că are în plan alt antrenor. Cea mai mare greșeală a lor”, consideră Geraldo.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și