Închide meniul

EXCLUSIV | Ciprian Marica prevede dezastrul la Dinamo. "Situaţia este critică, clubul e în pregul desfiinţării". De ce nu mai crede în salvarea de la retrogradare!

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 aprilie 2021, 7:40

Reclamă
EXCLUSIV | Ciprian Marica prevede dezastrul la Dinamo. "Situaţia este critică, clubul e în pregul desfiinţării". De ce nu mai crede în salvarea de la retrogradare!

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Ciprian Marica se teme că Dinamo va retrograda

Campion cu Dinamo în 2002, Ciprian Marica se gândeşte deja la cel mai negru scenariu. Fostul internaţional român i-a criticat pe conducătorii grupării din Ştefan cel Mare şi ia în calcul chiar şi varianta în care se va ajunge la faliment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica: "Să le fie ruşine celor care au adus-o pe Dinamo în situaţia asta"

"Situaţia e critică acolo din toate punctele de vedere. Ar trebui să le fie ruşine celor care au dus echipa în situaţia asta. Este rezultatul neprofesionalismului de ani buni de la Dinamo şi ceea ce vedem nu este întâmplător.

Matematic, Dinamo mai are şanse, dar la cum arată pe teren e aproape imposibil. Ajunge în pragul falimentului şi în pragul desfiinţării", a declarat Ciprian Marica pentru AS.ro.

Managerul sportiv al alb-roşiilor, Mario Niculae, a fost şi el arătat cu degetul de Marica.

"Nu întâmplător sunt în situaţia în care sunt. Dacă nici cei care sunt implicaţi în mod direct nu mai cred, e greu să le transmiţi jucătorilor şi să îi faci şi pe ei să creadă", a răbufnit fostul atacant.

Reclamă

Dinamo risca să ajungă ultima în Liga 1, dacă Poli Iaşi nu pierdea cu Chindia Târgovişte. Etapa viitoare, jucătorii lui Uhrin primesc vizita lui FC Voluntari. 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport Vezi toate știrile
Citește și