Închide meniul

EXCLUSIV | Ciprian Marica prevede dezastrul la Dinamo. "Situaţia este critică, clubul e în pregul desfiinţării". De ce nu mai crede în salvarea de la retrogradare!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 aprilie 2021, 7:40

EXCLUSIV | Ciprian Marica prevede dezastrul la Dinamo. "Situaţia este critică, clubul e în pregul desfiinţării". De ce nu mai crede în salvarea de la retrogradare!

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Ciprian Marica se teme că Dinamo va retrograda

Campion cu Dinamo în 2002, Ciprian Marica se gândeşte deja la cel mai negru scenariu. Fostul internaţional român i-a criticat pe conducătorii grupării din Ştefan cel Mare şi ia în calcul chiar şi varianta în care se va ajunge la faliment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica: "Să le fie ruşine celor care au adus-o pe Dinamo în situaţia asta"

"Situaţia e critică acolo din toate punctele de vedere. Ar trebui să le fie ruşine celor care au dus echipa în situaţia asta. Este rezultatul neprofesionalismului de ani buni de la Dinamo şi ceea ce vedem nu este întâmplător.

Matematic, Dinamo mai are şanse, dar la cum arată pe teren e aproape imposibil. Ajunge în pragul falimentului şi în pragul desfiinţării", a declarat Ciprian Marica pentru AS.ro.

Managerul sportiv al alb-roşiilor, Mario Niculae, a fost şi el arătat cu degetul de Marica.

"Nu întâmplător sunt în situaţia în care sunt. Dacă nici cei care sunt implicaţi în mod direct nu mai cred, e greu să le transmiţi jucătorilor şi să îi faci şi pe ei să creadă", a răbufnit fostul atacant.

Reclamă

Dinamo risca să ajungă ultima în Liga 1, dacă Poli Iaşi nu pierdea cu Chindia Târgovişte. Etapa viitoare, jucătorii lui Uhrin primesc vizita lui FC Voluntari. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și